Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 369
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,418
Ynt: Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

olcaytogezer' Alıntı:
estafurullah, demekki vatandaşlık görevlerimizin bir kısmını yerine getirmişsiniz......
bak..bu da bir gezi başlığı ve çevrecilik hareketi olabilir....hep kumsalda lastik kanalı açacak değiliz...gittiğimiz yerde temizlik yapmayada gidilebilir.hayvanlara cevap çevreci hareketi diye bir başlıkta açarız... ;)

biraz ciddileşek ama, gerçekten gittiğimiz her yerde gücümüzce birşeyler toplasak, şu memleket topraklarına biraz faydamız olur... ;)

Etiketler

bende bugünlük bunla bitireyim bari ;D
[attachment=1]

olcay.jpg

ben kaçtım arkadaşlar, iyi akşamlar.....veya sabahlar....yarın görüşürüz...

benden de iyi gecelerrrrr... 8)

Resimler cok guzel olmus ;D ;D ellerinize saglık cok teşekkürler hersey için,
İyi geceler herkeze

Arkadaşlar harika eğlenmişsiniz. Acaip imrendim. :'(

Bülent Abi sağolsun aradı ama misafirlerim olduğu için gelemedim. Bülent Abi davetin için teşekkürler.
Çok müstesna bir gurup olmuş, her zaman beraber olmak istediğim bir gurup. Lütfen bunu tekrarlayalım.

Şu Kars seyahatini hayırlısıyla halldeyim, ilk gezide sizlerle olmak arzusundayım.

eveeettttttt as solistler en son cıkarmış sahneye...... ;D SEVGİLİ ARKADAŞLARIM hepinizi tek tek yanaklarınızdan ve gözlerinizden öpüyorum... ;) bu gezimizde bizlerle beraber olan bütün arkadaşlarıma yardımlaşma ve yol kültürlerinden dolayı tşk lerimi iletiyorum..... ;) öncelikle aramıza yeni katılan sevgili Cem ve eşine ve kardeşine ...5m migrosumuza ve eşine....sevgili Mert ve eşi Özlem e.... ve değerli misafirlerine.....vede sevgili Kürşat a ayrı ayrı tekrar TEŞEKKÜRLERİMİ iletiyorum...gezimiz harikaydı çamura batma sudan geçme kaya çekme.. :D ve en son olarakta yiyenbilir grubu olarak yemeklerimiz her zamanki gibi muhteşemdi ...bence bu gezide emeği geçen herkese TEŞEKKÜR etmek lazım.....asıl hedefimiz Mert olmasına rağmen ... ;D en kısa zamanda mesela ( cuma günü ) haftaya görüşebilmek umuduyla diyelim....bu arada haftaya AĞVA gezimiz içinde ufak ufak hazırlıklara başlıyalım derim ne dersiniz... ??? ve sıra da olan kerpe ve kefken içinde program hazırlıkları tarafımdan itina ile devam etmektedir arz ederim.... ;D saygılarımla..... ;D

bülent kaptan.. değil senle ağvaya, hakkariye bile giderim...

ağva için burdan mı devam edelim... yoksa yeni başlık açayım mı???

dinlemedeyim... cevabınızı bekliyorum...

saygılarımla arz ederim,

mert yasin :p

Mert kardeşim tşk ederim saol canım benim.. ;D TÜRKİYE nin hiçbir noktasında kaptansız kalmazsın sen .... ;) diğer programlara ufak ufak başlıyorum sırayla gezeriz herhangi bir sıkıntımız olmaz yukarıdaki rotaları aştıktan sonra hedefimiz İĞNEADA oralarda da harika yerler var beni izlemeye devam edin .... ;D

bence yeni bir sayfa açabiliriz ama acele etme bir hafta buradayız nasıl olsa... :D

Günaydın herkese :smiley: Bülent abi MT alalım sana gitmeden önce ;D

Bülent abi takipteyim, dediğim gibi hele şu Kars a gidip geleyim, beraberiz.

red34' Alıntı:
Mert kardeşim tşk ederim saol canım benim.. ;D TÜRKİYE nin hiçbir noktasında kaptansız kalmazsın sen .... ;) diğer programlara ufak ufak başlıyorum sırayla gezeriz herhangi bir sıkıntımız olmaz yukarıdaki rotaları aştıktan sonra hedefimiz İĞNEADA oralarda da harika yerler var beni izlemeye devam edin .... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,570
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR