Şile - Dodge S100 ile Kumda Off-Road Gezisi (05 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kursadgolf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,401

BAYRAM SONRASI BOLU

• ABANT

Kullanılan: 4 21.1%
  • YAYLA

Kullanılan: 5 26.3%
  • YEDİGÖLLER

• KÖYLER

• Kullanılan toplam oy
    19
Ynt: Şile - Dodge S100 ile Kumda Off-Road Gezisi (05 Nisan 2009)

Dodge s 100 çok güzel tasarlanmış.Ellerinize Sağlık :smiley:

Etiketler

İyi günler, dodge ile araziye giriyor musunuz? örneğin çamura? zira ben de 285/75/16 lastik takacağım fakat standart Dana 44 ile aks kırma problemi yaşar mıyım diye endişe ediyorum, sizin lastikleriniz daha da büyük, bir problem yaşadınız mı ağır arazi şartlarında?

kursadgolf' Alıntı:
merhabalar
bugun doçumla tek başıma sırf kuma girmek için evden çıkıp kendimi şilenin o eşsiz yeşilliği ve hırcın karadenizin dalgalarını vurduğu 100lercesinden sadece bi tanesi olan kumsalında kendimi buldum...

kursadgolf' Alıntı:
teşekkür eederim 8)

abi araban cok güzel allah kaza bela vermesin dodge yapılacak en iyi uygulamalrı yapmışsın jant lastik 8 bijon difransiyaller...

Sayın Kursadgolf S100'ünüz çok heybetli görünüyor güle güle kullanın.Ben bundan sonra yaşayacağım bölge ve yol şartları dolayısı ile 4x4 bir S100 almak istiyorum,bu araçlarla ilgili gezenbilir sitemizde de çok fikir ve yazıya rastladım ,benim araç hakkında ki düşüncelerim de müsbet yönde, ama siz bizzat kullanıyorsunuz,dolayısı ile ,özellikle düşük fiyatlı ve kamu hizmeti veren kuruluşlardan alınmış olarak satılan benzinli 6 silindir olanları için bana yapmak isteyeceğiniz uyarı ve hatırlatmalar varsa duymaktan çok mutlu olurum,önerilerinizi merakla bekleyeceğim,aracınızla keyifli sorunsuz ve mutlu zamanlar geçirmenizi dilerim...saygı ve sevgilerimle....

aracımızda şuana kadar hiç bir sorun yaşamadık
bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa telden ulaşabilirler
EROL Öztürk 0532 551 16 06

Arac cok havadar duruyor.Araziye uygunum diyor,asfaltı biraz göz ardı edersek Mevla kazasız kullanmayı nasip etsin.
Kurna sahilindeymişiniz sık giderim ama araçı hiç görmedim oralarda dikkat çekiyor gözden kaçmaz :smiley:
Araçta AKA amblemi var üyesimisiniz araştırdıgımdan, dikkatimi çekti soru sormak gibi olduysa kusura bakmayın.

MADENCİ' Alıntı:
Arac cok havadar duruyor.Araziye uygunum diyor,asfaltı biraz göz ardı edersek Mevla kazasız kullanmayı nasip etsin.
Kurna sahilindeymişiniz sık giderim ama araçı hiç görmedim oralarda dikkat çekiyor gözden kaçmaz :smiley:
Araçta AKA amblemi var üyesimisiniz araştırdıgımdan, dikkatimi çekti soru sormak gibi olduysa kusura bakmayın.

amin cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
kurna ya sık sık gidemiyorum sanırım sizin gitmediğiniz zamanlarda ben orda oluyorum
ewt akaya üyeyiz
ne kusuru olurmu öle şey

abi ben sitenin yeni üyelerindenim doçun çok mükemmel arabanı ilk sahibinden.com da gördüm o zamandan beri hastasıyım iyi off-roadlar :smiley:

Adrenalin' Alıntı:
İyi günler, dodge ile araziye giriyor musunuz? örneğin çamura? zira ben de 285/75/16 lastik takacağım fakat standart Dana 44 ile aks kırma problemi yaşar mıyım diye endişe ediyorum, sizin lastikleriniz daha da büyük, bir problem yaşadınız mı ağır arazi şartlarında?

takmak istediğiniz lastik boyu yaklaşık 33inç e tekabül ediyor. CJler de dana 44 ile 33'' lik lastik sorun çıkarmıyor. S100 de de çıkaracağını zannetmiyorum ki dana 44 gayet sağlam diferansiyeldir.
ayrıca yukarıdaki S100 ün arka dif. dana 60 ;)

10numara bir S100 çok şık duruyor :-*

aracınız bence mükammel olmuş elinnize sağlık eve şile ve ağva sonbahar ve kış döneminde o kadar güzel oluyor ki alnatılmaz yani

videosunu koysaydınız çok daha güzel olurdu
bol çamurlar
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR