KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar karavan yapmak istiyorum .
En cok düsündügüm bu üc madde
malum hersene bu masraf çıkacak
düsündügüm araç 2000*2007 arası
memurum evın belkıde ıkıncı aracı olacak
bana ortalama yıllık malıyetı nedır yazarmısınız .saygılar
not:kocaeli bolgesınden cıddı olarak karavan yapmak ısteyen arkadaslarla görusmek ısterım.
kardeşim, memur isen yılda bir ay izin için karavan işine girme derim. Emekliliğin yaklaştığında tekrar düşün. Karavan sahibi olup yatırmak akıl işi değil. Ama dersenki hafta sonları illaki değerlendiririm o başka ama iki gunluk seyirler bir süre sonra çekiciliğini kaybedip rutine dönüşür. Bende memurdum yılların hayalini emekli olunca allah nasip etti gerçekleştirdim. Şimdi karavanı tepe tepe kullanıyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur. Allah gönlüne göre versin.
Benimde citroen jumper var 15 m2 kampervan yapmak icin yeni aldim sigortacima sordugumda net cevap veremedi 98 model bir karavanin fiyatini soyledi 1300 tl civari
Benimde citroen jumper var 15 m2 kampervan yapmak icin yeni aldim sigortacima sordugumda net cevap veremedi 98 model bir karavanin fiyatini soyledi 1300 tl civari
Tesekkur ederim bu bilgi iyi geldi
Sirf sigorta yuksek olur diye aracimi demonte yapmayi dusunuyordum ruhsatta kamyonet olarak devam edicektim kacak olarak bufiyatlarda ise hic ugrasmaya degmez
Sirf sigorta yuksek olur diye aracimi demonte yapmayi dusunuyordum ruhsatta kamyonet olarak devam edicektim kacak olarak bufiyatlarda ise hic ugrasmaya degmez
Sigorta sirketinin adini ve yetkili firmayi yazarsaniz sevinirim
Merhaba arkadaslar
Ben 20 yıllık sigorta acentesiyim
Trafik sigortası bir cok parametre ile oluşmaktadır
Ayrica şirketlerin o döneminki hasar havuzlarının durumu tarifelerini direkt etkileyen unsurdur.
Diğer taraftan araç sahibinin sicili fiyatlara direkt etki etmektedir
Bu nedenle 1300 TL olabileceği gibi 4000 gibi fiyatlarda olabilir.
Trafik poliçesi bir sorumluluk poliçesi olup kazada karsı tarafı korumaktadir