Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aviator737 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,794

aviator737

Yeni Üye
Herkese selamlar... Bugun sabah bayiden aldigim jimny le aksamuzeri ilk arazi denemesine ciktik. ( Sertan "yerbezi" nin Vitara ile beraber:smiley: ) yerbezi `nin vitara da binek araba lastigi olmasina ragmen camur gecislerinde banamisin demedi' sadece donus yolunda camura batti ve benim jimny gorevini yaparak abisi vitarayi camurdan cekip cikardi... Jimny yle beraber bu benim de ilk offroad tecrubemdi.:smiley:
yer balikesir in akarsu koyu yakinindaki baraj golu cevresindeki arazi. Hava sartlarindan dolayi hafif sayilabilecek bir parkur. Zaman zaman camurlu su birikintileri de bulunuyor. Resimleri koymaya basliyorum..

Etiketler

Ynt: Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi

05052009777.jpg

05052009779.jpg

Burtay hoşgeldin gezenbilir ailesine, güzel bir gezi oldu bugün, aracının offroad performansını çok beğendim, hele beni çamurdan çıkarınca daha bi sevdim, sevindim.. benden aldığın resimleri de yükle, herkes görsün :smiley:
kazasız belasız, bol çamurlu sürüşler dilerim...

tesekurler eyvallah. bol bol camurlu gunler hepimizin olsun . hosbuldum bu arada. ben de performansina cok sasirdim.. yok artik dedim bazi yerlerde. nette gordugum resimlere inanasim gelmiyodu cogu zaman ama gercekten alet yapabilio bunlari. :smiley: cekici lazim olursa her zaman ara ;)))

Burtay hemen Suzukiciler kaç kişiyiz'e ekle kendini, linki şu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17734.440
hemen birde oylama var, sayımız orda da artsın onunda linki bu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25691.0

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Jimnyciler arasına hoş geldiniz.

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin.
Aracınızı 1000-1500 km asfaltta kullandıktan sonra araziye sokarsanız araç için daha iyi olurdu.

tum iyi dilekler icin tesekkur ederim. hep beraber guzel gunlerde kullanalim. aslinda arazi icin biraz beklemek iyi olabilirdi ama motoru cok zorlamadik.

benimde aynı renk bir jimny nim var samsun off road resimlerinden bakabilirsin kafana takılan birşey olursa yardımcı olabilirim yakın zamanda gezenbilir samsun gurubu olarak karadeniz gezimiz bekleriz

Sayın aviator737 öncelikle aramıza hoş geldiniz.

Gezenbilir üyeleri olarak nickimizin altına ismimizi ve bulunduğumuz şehri yazmayı bir samimiyet göstergesi olarak kabul edip mümkün mertebede tüm üyelerin aynını yapmasını arzuluyoruz.(Sizde yazarsanız seviniriz :D)

Aracınız hayırlı olsun..
Jimny hakkında aklımda kalan ve işinize yarayabilecek bir bilgi ; Sanırım aracınızın 2H den 4L - 4H ye geçişi panelinizdeki bir düğmeye basarak,kasa altında,arazi şanzumanı yakınlarındaki elektrikli bir motora güç vermek vasıtasıyla oluyor.(2005 model öncesi manuel kollu diye hatırlıyorum) Bu elektrik motorunun su yalıtımının iyi ama darbe yalıtımının zayıf olduğunu duymuştum.Motorun olduğu yere demircide uygun bir koruma kestirip,ziftletip monte ederseniz olabilecek tatsızlıkları engellemiş olursunuz.

Ayrıca forumumuzda jimny ile ilgili çok değerli yazışmalar mevcut,göz atmanızı öneririm..

Selamlar

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bol çamurlu günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR