sıfır defender gösterge paneli dijital

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defenderyedek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,882
Ynt: sıfır defender gösterge paneli dijital

selamlar ürünü aldım arkadas gayet samımı ve herhangıbır sorun cıkarsa gerı alacagını garantı verıyor tavsiye ederim..

[attachment=1]

[attachment=2]

1.JPG

2.JPG

Etiketler

benimde bugün elime geçti arkadaşlar sağolsun cok ilgili ve alakalı bir arkadaş erhan kardeşim hiç üzmedi malını daha kullanmadım ama sıfır ürün tertemiz eksiksiz teslim aldım yanii teşekkürler erhan arkadaş....

teşekkür ederim duran ve berk bey olumlu referansınız için.pazartesi elime 4 tane daha gelecek aynı üründen.satış devam ediyor 4 adet daha olacak elimde pazartesi günü.ayrıca mekanik olarak bazı parçalarda elimde mevcut en kısa zamanda resimleri ile burada paylaşacağım...

Bu defender gösterge paneli forumda daha öncede konu olmuştu ,yine izmnitten birileri
satıyordu,inanıp parasını havale ettik,yok bugün yarın sonra her nedende sııra kadem bastı lar,
konuyu da moderatöre bildirmiş idim,dikkatli olmak gerek ...

Selamlar
kaygınızda çok haklısınız ama daha önce alışveriş yapan arkadaşlarımız memnuniyetlerini belirttiler yukarıda.. reha

Benimki kaygı değil ,
forum moderatörlerinin en azından geçmişteki bu olay ile ilgili mesaj içeriklerine ulaşabilirler diye düşünüyorum,
yani bazı kişilerin memnuniyeti olması bizim geçmişte yaşadığımız tecrübeyi değiştirecek hali yok,hatta o dönem konuyu gören izmitli forum üyesi arkadaşlar da müdahil olup
bunu yapan tiplere ulaşma konusunda yardımcı olma teklifleri olmuştu,ama o gün onu yapanlar bugün yanlarına kar kaldı diye düşünebilirler..düşünsünler bakalım..

tigerland' Alıntı:
Benimki kaygı değil ,
forum moderatörlerinin en azından geçmişteki bu olay ile ilgili mesaj içeriklerine ulaşabilirler diye düşünüyorum,
yani bazı kişilerin memnuniyeti olması bizim geçmişte yaşadığımız tecrübeyi değiştirecek hali yok,hatta o dönem konuyu gören izmitli forum üyesi arkadaşlar da müdahil olup
bunu yapan tiplere ulaşma konusunda yardımcı olma teklifleri olmuştu,ama o gün onu yapanlar bugün yanlarına kar kaldı diye düşünebilirler..düşünsünler bakalım..

sizin geçmişte dolandırılmış olmanız benimde dolandırıcı olduğu anlamına gelmez.aynı şekilde izmitli olmamda.2 kişiye sattım bu üründen.sattığım kişilerde karakterimin nasıl olduğunu referans olarak burda belirtmişler.parça satan birsürü insan var herbirinin alnında yazmıyor dolandırıcı veya dürüst namuslu diye.sesimi çıkartmıyım dedim ama bunları yazmakta mecbur ettiniz beni.size tavsiyem alışverişlerinizde dikkatli olmanız ve burada birşeyler yazarken sözlerinize dikkat etmeniz.bir sepet elma sepetinde elbette çürük olacaktır.alışverişinizi yaparken ptt ödemeli isteyin veya elden teslimat yapın.iyi akşamlar herkese.

slm arkadaşlar erhan arkadaş gayet düzgün ve beyefendi ben malı aldım cok şükür sorun olmadı daha takmadım 2 haftaya herhalde takarız ve sorun olursa ürünü geri yollayacam 2 yıl garantili ürün yanlışsa erhan arkadaşım düzeltsin ben memnunum ticaretimizde hiç bir sorun yaşamadık bu laf burda biraz anlamsız ve yersiz olmuş bencede ....saygılar

NVR01' Alıntı:
slm arkadaşlar erhan arkadaş gayet düzgün ve beyefendi ben malı aldım cok şükür sorun olmadı daha takmadım 2 haftaya herhalde takarız ve sorun olursa ürünü geri yollayacam 2 yıl garantili ürün yanlışsa erhan arkadaşım düzeltsin ben memnunum ticaretimizde hiç bir sorun yaşamadık bu laf burda biraz anlamsız ve yersiz olmuş bencede ....saygılar

gayet net açıklamışsınız duran bey teşekkür ederim.doğrudur ürün 2 yıl garantili bir sıkıntı olursa geri iade edebilirsiniz.aynı şekilde yersiz ve gereksiz bir açıklama.duyarlılığınız için teşekkür ederim ....

tigerland' Alıntı:
Benimki kaygı değil ,
Selamlar,
daha önce de belirttiğim gibi, "kaygılanmanız doğru bir yaklaşım" .. ama daha 1 sayfa önce , "yaptıkları alışverişten memnun kaldıkları için teşekkür eden" 2 arkadaşımız varken ve ben bunu size hatırlattıktan sonra hala "ısrarcı" olmanız açıkcası hoş bir davranış değil.. Hem satan arkadaşımıza hem de "izlenimlerini" bizimle paylaşan arkadaşlarımıza karşı .. iyi günler dilerim, reha

reha' Alıntı:
Selamlar,
daha önce de belirttiğim gibi, "kaygılanmanız doğru bir yaklaşım" .. ama daha 1 sayfa önce , "yaptıkları alışverişten memnun kaldıkları için teşekkür eden" 2 arkadaşımız varken ve ben bunu size hatırlattıktan sonra hala "ısrarcı" olmanız açıkcası hoş bir davranış değil.. Hem satan arkadaşımıza hem de "izlenimlerini" bizimle paylaşan arkadaşlarımıza karşı .. iyi günler dilerim, reha

reha bey sizede teşekkür ediyorum duyarlılığınızdan ötürü.saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.