olcaytogezer
Zirve
Ynt: Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010)
mertozzy' Alıntı:valla fotolar güzel çıkmış...
gayette keyifli bir gezi oldu...
beni çeken toyotacı kardeşlere teşekkürler... güvendiğimiz discocular bizi yarı yolda bıraktı![]()
mertozzy' Alıntı:valla fotolar güzel çıkmış...
gayette keyifli bir gezi oldu...
beni çeken toyotacı kardeşlere teşekkürler... güvendiğimiz discocular bizi yarı yolda bıraktı![]()
cemtascioglu' Alıntı:bırde son dakka haberım oldu bazı arkadaslar son dakka haber vermeyı uygun görmüs bende ısımı esımı ayarlıyamadım tabi neyse saglık olsunda boyle save edilirsiniz toyotacı kankalarınız varkı allahtan yaza kadar orda pıknik yapmamızsınız allah kursat ve olcaytonun toyotalarına zeval vermesin
cemtascioglu' Alıntı:bırde son dakka haberım oldu bazı arkadaslar son dakka haber vermeyı uygun görmüs bende ısımı esımı ayarlıyamadım tabi neyse saglık olsunda boyle save edilirsiniz toyotacı kankalarınız varkı allahtan yaza kadar orda pıknik yapmamızsınız allah kursat ve olcaytonun toyotalarına zeval vermesin
acaglar' Alıntı:olcay abi eline sağlık... yalnız bir kare eksik kürşada bağırdık ama duymadı sanırım bizi bi yerde kürşatın süper bir artikülasyon fotusu vardı ama çekemeden bozdu kalıcam korkusuyla ver gazı ver gazı fotodan da olduk ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:nasıldıki artikülasyon yahu? söyleseniz gene yapardım ;D