Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,155
Ynt: Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010)

DSC_0147.jpg

DSC_0148.jpg

DSC_0150.jpg

DSC_0152.jpg

Etiketler

internet biraz yavaşladı...biraz yorum alayım , hem resimlerle arası da açılmış olur...devam edeceğim..

Kürşad...videoları da yollayamıyorum sana..tekrar deneyeceğim.....

yara yara geçmişim be ;D

Olcayto abi bendede ağırlaştı, videolar kaç mb acaba çokmu büyük?

Burağında eline sağlık o olmasa fotograf çıkmıycakdı :smiley:

Guzel kareler yakalamissiniz cocuklar ;) ellerinize saglik....

red34' Alıntı:
Guzel kareler yakalamissiniz cocuklar ;) ellerinize saglik....

sende olsan süper olurdu abi, sen hafta sonları istanbulda ol artık hafta içi git yahu ;D

cemtascioglu' Alıntı:
harbı yara yara gecmısın be saver gecemedımı saverdı ama :D

2 kere denedi olmadı Mert, ora kilitsiz imkansız abi hatta kilitlere rağmen Olcayto abinin şase oturdu gene bana geçen sefer oldugu gibi, 33 lastik oturdu 35 geçti, hatta ben dönüp bir kere daha geçtim olcaytoyu geri çıkartıp ;D ;D Cemafer denemedi bile tirsti ;D

Ah ahhhhh nerdeeeee :-\. Uzaktan bakip yalanicaz artik ;). Ama eglenceli olmus vallla....yaw hakikaten cemafer nerede gorunmuyor karelerde... ;D

cemafer çok komikti abi zaten öldürdü beni ;D ama 1 yer hariç heryerden geçti, ilk off roadında sınavı geçti :D

Bu olcato abinin yandan geçişinde fena kızdı bir kökledi gazı ben dedim karşı çalılara girdi ama kurtardi ;D ;D ;D
ben sonra cesaret edemedim onun yaptiğini yapmaya çamurdan geçtim tekrar ;D

way way way aynı yerlere gırmısız ya bende dıyorum kım kazdı buraları böle ;D ;D yabancı degılmıs bızım japonlarmış ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri