Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,151

Tempus

Nissan Patrol SD33 Turbo
Yer
istanbul
Bugün hem parkurlar zorlaşmadan gidip keşif yapalım belki yeni yollar buluruz, hemde Olcayto abinin arabayı ilk kez araziye sokalım modifiyeden sonra diye kemerburgazdaydık. Çoğmuz çizme bile getirmemişti hiç batacağımızı vinç kullanacağımızı arabaları çekerek çıkartacağımızı düşünmemiştik. Güzel oldu çok eğlendik , yağmurlardan sonra çok daha güzel olucak.
:smiley:

Etiketler
Ynt: Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010)

[attachment=1]
[attachment=2]

1.jpg

2.jpg

Ben sadece birkaç fotoğraf çekebildim, konvoyda artçı olduğum için. Esas aksiyon fotografları ve videoları Olcayto abide birazdan oda yüklemeye başlar. 40 derece civarı yatışlar, ve şaseye kadar oturmuş araç fotografları , çekenler çekilenler, save edilen saver lar ;D ;D ;D az sonraaaa 8)

nokta koyalım. bende o tarafardaydım.
radyal lastıklerımle oglumla gole gıttık gambusya tuttuk şimdik akvaryumdalar seyredıyoruz.

RedlinE' Alıntı:
nokta koyalım. bende o tarafardaydım.
radyal lastıklerımle oglumla gole gıttık gambusya tuttuk şimdik akvaryumdalar seyredıyoruz.

o ne be ? bizde göllerin oralarda oturduk biraz yemek filan yedik , sana haber vericekdim son dakakda belli oldu zaten MT olmadan geçemezdin MT lerle bile zorlanan yerler oldu

bizde gelscektık saat tutmadı sonra gec saatte bızde dayanamadık daldık belgrata bızdede aynen tolgayla saver olduk save olduk cok eglencelıydi bundan sonrakı hafta durusu ya gıdıcez belgrattan bıraz onunda calısmasını yaptık durusu ordan asfalta cıkıp catalca yalıkoye yazlıga gıdıcez 5 saat fılan ormandan gıdıp cıkıcaz dur bakarım :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR