Merhaba,
Durumu hakkında bilgi vermem gerekirse;
Motor henüz rodajını yeni tamamlamakta.Sıfır yapıldı.
Sıfır %100 diff-lock (Becce abimizden alındı)..modif sonrası ,hakkını verecek bir etap yapılmadı.,gayet sağlıklı.
5 adet sıfır OK 144..
Sıfır iç döşeme..
Tüm balata ve diskler sıfır..
tüm şaft istavrozları yeni..(4X4'ü kullanılmadığı için,ön şaft istavrozları sarmış durumdaydı,bakım için diğerleride yeni takıldı)
Alt koruma..(orjinal fabrika üretimi parçalarla)
kaporta ve branda vs.gibi detaylarda problemsizdir.
TÜV 08.2011'e kadar tamam.
Aracımın ilanını,bilinen klasik ilan sitelerine koymayacağım..Ne demek istediğimi anlayan,yapılan emek ve masrafı bilen ,alındığı gün etkinlijklerde gönül rahatlığı ile değerlendirebilecek değerli Gezenbilir üyeleri için burada yayınlamak istedim..
Aracımı 2 yıl önce Fethiyeden aldım..Turizm şirketinde kullanılmıştır..Rent çıkması değildir şeklinde mesnetsiz iddalarda bulunmak bana çok ters..Bakıldığında anlaşılacak kadar güzel bir arazi aracıdır..
Samurai'm için istediğim fiyat; 12.000 TL'dır..
saygılarımla
http://i694.photobucket.com/albums/vv308/mudanyali/DSCN3324.jpg[img]
[ATTACH]570143[/ATTACH]
Durumu hakkında bilgi vermem gerekirse;
Motor henüz rodajını yeni tamamlamakta.Sıfır yapıldı.
Sıfır %100 diff-lock (Becce abimizden alındı)..modif sonrası ,hakkını verecek bir etap yapılmadı.,gayet sağlıklı.
5 adet sıfır OK 144..
Sıfır iç döşeme..
Tüm balata ve diskler sıfır..
tüm şaft istavrozları yeni..(4X4'ü kullanılmadığı için,ön şaft istavrozları sarmış durumdaydı,bakım için diğerleride yeni takıldı)
Alt koruma..(orjinal fabrika üretimi parçalarla)
kaporta ve branda vs.gibi detaylarda problemsizdir.
TÜV 08.2011'e kadar tamam.
Aracımın ilanını,bilinen klasik ilan sitelerine koymayacağım..Ne demek istediğimi anlayan,yapılan emek ve masrafı bilen ,alındığı gün etkinlijklerde gönül rahatlığı ile değerlendirebilecek değerli Gezenbilir üyeleri için burada yayınlamak istedim..
Aracımı 2 yıl önce Fethiyeden aldım..Turizm şirketinde kullanılmıştır..Rent çıkması değildir şeklinde mesnetsiz iddalarda bulunmak bana çok ters..Bakıldığında anlaşılacak kadar güzel bir arazi aracıdır..
Samurai'm için istediğim fiyat; 12.000 TL'dır..
saygılarımla

http://i694.photobucket.com/albums/vv308/mudanyali/DSCN3324.jpg[img]
[ATTACH]570143[/ATTACH]