Seyyah İç Anadolu Yollarında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,893
Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Güzel görseller.. ilk defa ikiz kemer köprü gördüm.. sayenizde. takip..

Etiketler

ooohh bizim yerimizede keyfini çıkar Ahmet ağbi
çay keyfine bayıldım,
selamlar

Aysel hanım geçmiş olsun, gezinin kalanını sağlıkla devam edin.
Ahmet hocam, yengeye iyi bak,

Hurma şansını yitirdin.
السيدة الثانية

Tüm dostlara teşekkür ederim.İlhan bey Uzungöl hurma kaynıyor.)))))

Evet İlhan bey.Uzungöl bana göre bitmiştir.O kadar taş yığını yapılmakta ve etraf panayır yeri gibi olmuş.
Şuanda Sivas Gölova dayım. Uzungölden gelirken Zigana tünelinden önce Eski yola çıktım.2000 rakım üstüne çıkınca odane harika bir manzara bizi karşıladı.Hertaraf sis kaplı.Limni gölüne indik.Küçük bir göl.
Birkaç kare ile dostlara merhaba derken Tüm gezenbilir ailesinin ramazan bayramı kutlu olsun.

Bana yakınsın dostum.Kışa fabrikanın önüne kampı kurarım.))))) Ekmek elden su fabrikadan kışı çıkarırım.Erdekte iyi eğlenceler.

Ahmet abi belli güzel bir gezi oluyor. Bu yaz sıcağında serin yaylalarımızın güzelliği insanın ömrünü uzatır diye düşünüyorum.
Yenge hanıma ve sana güzel gezinizin sağlıkla devamını diliyorum.

Evet dostlar içanadolu yazımı sonlandırmadan Taraklı festivalinde kararlaştırıp Gürcistan yapalım dedik.
11 Temmuzda Sakarya dan yola çıktık.Hopada diğer dostlar ile buluşmak üzere önce Samsun daha sonrada Trabzona geçtik.
Trabzonda hem dinlenme hemde günü birlik gezi kararı verdik.
Atatürk köşkü,Ayasofya ve toptepeden Trabzon u seyrettik.

görsellere devam.Köşkte gördüğüm kalorifer peteğine hayran kaldım. Yemek odasında yemekler soğumasın diye peteklerin içindeki dolaplar.Bu görselide sizlerle arikapaylaşmak istedim.Bahçe düzenlemeside harika.

Daha sonra sonradan Camiye döndürülen Ayasofya kilisesine gittik.Ayasofyadan önce Trabzon un batısını daha sonrada doğusunun görselini aldım

Daha sonra Toptepeye çıktık.Daha sonra arkadaşlarla buluşmak üzere Hopa yoluna devam.

Daha sonra Ayhan beyin tanıdığı kamp alanına ulaştık.Çok güzel bir yer.Burada İstanbul dan gelecek Ali beyi bekledik.Buarada da mangal keyfi herşeye değerdi.Kamp alanından günbatımınıda görsel olarak göndereyim dedim