Seyrek - Havuz Mevkii Kampı (25-26 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgin HC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,551
Ynt: Seyrek - Havuz Mevkii Kampı (25-26 Temmuz 2008)

Sayın Beyazatlı,
Yöreyi Google Earth' te işaretlenmiş olarak göndermeye çalışıyorum. [attachment=1]

Diğer arkadaşlara da olumlu yorumlarından dolayı teşekkür ederim.
Yararımız dokunduysa ne mutlu.

Saygılar.

Etiketler

Haftasonu sizin gittiğiniz yerdeydim çok yakın bi süre içersinde resimleri yükliycem.

Çok güzelmiş tam olarak istediğim ve aradığım gibi bi yer. Fakat uzun yol tecrubem olmadığından korkuyorum gitmeye :(
Sanırım birilerini kandırmaya çalışıcam beni götürsün diye :smiley:

güzel bir kamp olmuş. Yaklaşık 20 gün önce bende o civarda (Kerpe) 1 haftalığına kamp yaptığım için kayalıklar en azından bana aşina geldi. Çünkü o kıyı şeridinde böyle oluşumlara sık rastlamak mümkün. Vede yüzmek için böylesi havuz yada korumalı kayalıklarda yüzmek mantıklı. Karadenizin dalgası malum. Paylaşım için teşekkürler.

En kısa zamanda yükliycem demiştim şimdi fırsat buldum arkadaşlar...

n697547028_852377_4858.jpg

n697547028_852378_5623.jpg

n697547028_852392_5894.jpg

n697547028_852404_4697.jpg

n697547028_852405_5440.jpg

böyle fotoğrafları yolluyorsunuz ben çok özeniyorum ama ya :(

önümüzdeki hafta seyrek kerpe arasına gitmeyi hedefliyoruz araç sorununu çözebilirsek. yakında oraların fotoğraflarınıda göndericem :smiley:

Pasha34' Alıntı:
önümüzdeki hafta seyrek kerpe arasına gitmeyi hedefliyoruz araç sorununu çözebilirsek. yakında oraların fotoğraflarınıda göndericem :smiley:

Kıskanmıyorum işteee hıhh...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR