Ynt: Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler
tek kelimeyle harika bir konu bu, edinimlerinizi detaylandırarak paylaşmanız
herşeyden anlamak zorundaymışız gibi yaklaşımlarında önüne geçiyor
her konuda bu tip edinimlerin bu ölçüde detaylandırılarak anlatılması dileğiyle, tekrar tebrikler.
aracın tanıtımını yapmayı unutma yani aracta kullanacağını nerede kullanacağını söyle ve nederlerse desinler bir üstünü seç iş görür lafını konfora çevir bizede bildir mutlaka bekliycez fotoları ve açıklamalarını kolay gelsin bol şanslar
Nejat' Alıntı:
tek kelimeyle harika bir konu bu, edinimlerinizi detaylandırarak paylaşmanız
herşeyden anlamak zorundaymışız gibi yaklaşımlarında önüne geçiyor
her konuda bu tip edinimlerin bu ölçüde detaylandırılarak anlatılması dileğiyle, tekrar tebrikler.
kendi adıma tesekkur ederım boyle dusundugunuz ıcın.. buradakı en onemlı vurgu ıse "herseyden anlamak zorundaymısız gıbı olan yaklasımlar" benım burada herhangıbır muhendıslık dalı ıle ılgılı yada ustalıkla ılgılı bır deneyımım yok sadece arastırıp yaptıklarımı paylastım bu cok onemlı cunku burada okadar cok bılen abılerımız, cok deneyımlı arkadaslarımız, var mutlaka elestırılecek yerler olacaktır ama bu konuda yaptıklarımı ve deneyımlerımı ben paylasmaya devam edıcem..
ne demek abı yaptıklarımızı deneyımlerımız burada paylasalımkı bu durumdan cok sıkayet eden defender sahıplerı var en azından bıraz yardımcı olabılırsek ne mutlu ama bu haftaiçi yurdısında olacagımdan tavan ve gögus beklemede haftasonu da yuvacıkta defender bulusmasındayız
merhaba arkadaşlar climaflex firması ile az önce görüştüm kendinen yapışkanlı 6 mm dynaaqustik diye bir ürünü tafsiye ettiler fakat top halinde satıyorlarmış 30 metrekare fiyatıda 265 tl tutuyor
ata036' Alıntı:
merhaba arkadaşlar climaflex firması ile az önce görüştüm kendinen yapışkanlı 6 mm dynaaqustik diye bir ürünü tafsiye ettiler fakat top halinde satıyorlarmış 30 metrekare fiyatıda 265 tl tutuyor
bu hafta işlerim biraz yoğun gezenbilirden bir grup arkadaş geliyor onlarla ilgileniyorum onun için bu hafta fazla araştıramam ama önümüzdeki hafta araştırmaya devam inşallah güzel bişeler bulup istediğimiz gibi izalasyon yapabiliriz
yeni bir malzeme buldum ismi ''polyuera'' Bu malzemenin astar ve sonkat çeşidi bir kaçtane fakat dayanımı esnekliği ve su izalasyonu vede bir yere kadar ses izolesi iyi yanlız uygulama fiyatı m2 27 euro y muş ben malzemeyi beğendim kısmet olursa havalar ısınsın yaptırmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar aylarca önce bu forumda izolasyon konusundaki yapılan çalışmaları okumustum çokta faydalanmıştım. Ancak uygulama bana zor geldiği için kendinden yapışkanlı malzeme aradım uzun zaman . Nihayetinde Zeytinburnu ambarlarda 2.cadde 56 noda EPA isimli firmaya ulaştım burası yalıtım malzemelerinin nirvanası gibi bir yer . Hem ısı hem ses yalıtımı yapıyorum aracıma çok memnun kaldım sizlerede tavsiye ederim . Ekte bu çalışmalara ait resimler aydınlatıcı olur diye koydum.