Servis Hatası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BornToParty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,523
Ynt: Servis Hatası

Olabilir, bakalım....
İsim belirtmek tartışılırda, bi sürü kişi ekmek yiyor oralardan, isteyen mana etmeli kesinlikle...
Anlayan anlar.... Yani servislerin en azından mana ediliriz korkusu olmalı, bi yerden başlanmalı....

Merhaba arkadaşlar

uzun zamandır konuyla ilgili gelişmeleri yazamadığım için özür dilerim ama bu usta beni bitirdi. konuyu ve son durumu özetlemek gerekirse

1- araç yolda giderken bir ses geldi ve durdu ataşehirdeki meşhur jeep servisine götürdüğümde zincirin koptuğu ve 500 tl ye yapılacağı söylendi 4 gün sonrada arabam çalışır durumda teslim edildi.
2- bundan sanırım ertesi gün yolda araba titreme yapıyordu tamirciyi yolda cepten arayarak söyledim zincir yerine alışıyordur dendi
3- 5 km sonra araç hiç bir ses çıkartmadan durdu. kayınpederimin tavsiyesi yakındaki bir tamirciye çektirdik tamirci arabada hiç yağ olmadığını kartel söküüldüğünde tekrar yağ doldurulmadığını ve pistonun sıkıştığını titremeninde ondan kaynaklandığını söyledi piston sıkışıklığını gidermek için 450 tl istedi jeep servisini arayıp konuyu anlattığımda onların mutlaka yap doldurduklarını söyledi ama sonuç ortada diyince getir yaparız ama 3.000 -4.000 tl arasına çıkar dedi
4- çaresiz kayın pederin tavisiyesi 450 lik servise bıraktım aracı aradan 2 ay geçti arabamı alamadım parayıda vermiş bulundum en son gidiğimde biraz tartışınca tamam yarın vericez arabanı dedi
5- ertesi gün gittiğimde araban hazır al dedi yola çıktığımda 50 km/h geçtiğimde motordan bir vurma sesi geldiğini fark ettim ve hemen tamirciye döndüm
6- kaputu açarak arabayı çalıştırdılar bana gaz ver diyerek motoru dinliyorlardı son gaz ver dediler ve ben gaza sona kadar bastığımda bir gürültü geldi motordan sen git biz bakarız dediler ertesi gün uğradığım da üst motoru sökmüşlerdi pistonları açarken yerine oturmayan bir yatak yüzünden piston vurmuş ve hem piston hemde gömlek parçalanmış durumdaydı
7- adamla kavga etmeye başlayınca al paranıda vereyim arabanıda al git burdan dedi arabamı çekiciye yükleyip otoparka çektirdim paramıda 6 ay geçmesine rahmen alamadım

şimdi kapalı bir garaj tuttum ve aracımı oraya çektim motoru geçen yerinden söküp çıkattım bu aralar rektefeci arıyorum motoru rektefeye götürecem

sonuç kötü tamirci adama garaj bile açtırırmış :smiley:

aracı söküm süresince fotoğraflıyorum neler yaptığımı resimleriyle sitede anlatacağım

ilginiz ve alakanız için hepinize teşekkür ederim

Alfonse' Alıntı:
Yaz abi, kim bu.......
Zunzuğu gözünün ortasına vurcan, ben insanlık, dost canlılığı felan dinlemem...
Canımı yakanın, canını yakarım....
İnşallah aşağıdan almamışsınızsdır.....
Aylar, yıllar olmuş, konuyu yeni gördüm....
sonuç ne oldu acaba....

Önceden kızmıştım size, yukarıdaki diğer mesajlarımdan anlaşılır bu, niye yeniden yazmıyor bu üye felan diye....

Şu anda da çok kızgınım, bi ağzı gevşek üye yüzünden, bayağı gerginim yani....

Sizin yazdıklarınız tuz biber ekti sinirime....

Ama, size sitemimi geri alıyorum yüksek müsadenizle....

Hiç hoş olmayan ve değil esnef ahlakına hiç bi ahlaka sığmayan davranışlarla karşılaşıp, maddi manevi bayağı zarara uğramışsınız....

Çok çok üzüldüm bir daha, ciddiyim...
Keşke Land' den anlasaydım ve İstanbul' da olsaydım... Emin olun kanımın sondamlasına kadar savaşırdım o kendini bilmezlerle....
Benim ve adam gibi adam olan bir çok üyenin de toplumsal duyarlılığı, sosyal sorumluluk bilinci bu yöndedir, eminim....

Bence, bu kadar karışmış, üzerinden bu kadar vakitler geçmiş bi işte hukuki saldıraylığınız da ne yazık ki kalmamış...
Maalesef, maalesef.....

Sitedeki Land sayfalırını iyice inceleyin..... Size dürüstçe yardımcı olacak bi üye veya usta/servis vardır.... Kesin....

Hiç orda, burada, sokakta armayın ustayı.... Gezenbiliri araştırın... Sonuca ulaşacaksınız....

Ankara' dan bişey lazım olursa, canla, başla...

Geçmiş olsun,
Sağlıcakla,
Saygılarımla....

iki aya kadar aracı bitirmeyi planlıyorum inş bir aksilik çıkmazsa kurban bayramına arabamla giriceğim bakalım biraz uzun sürdü işlerimin yaz dönemi yoğunlundan yeni kurtulabiliyorum

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR