Series ve offroad

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan agokmen1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,282

agokmen1

bir hava aracı kaldı almadığım :)
Yer
Sarıyer / İSTANBUL
Bu gün aracımı full hazırlanmış ve offroad yapacak şekilde emin bir arkadaşımla yola çıkttım .Dost site offroadcuyuz .com pikniğine gittim hatta barış (suyabatmaz) la karşılaştım ve tanıştık .
Birden full + full araçların arasında buldum kendimi hepsi göz alıcıydı fakat benim seri 3 hepsine karşı bende burdayım dedi fotoları offroadcuyuz .com göre bilirsiniz en yakın zamanda burda yayında yapıcam fakat lastik ve vincin önemini çok iyi anladım kesinlikle .

Etiketler

Ynt: Series ve offroad

İşte bir iki görüntü .

seri3.1.jpg

seriiof.jpg

seroff.jpg

seri3.1.jpg

seriiof.jpg

Bazı araçların kaderini ilk kez trafiğe çıkaran kişinin karakteri belirliyor.
Bu nasıl bir giriş başlığı derseniz bu arac Türkiye ye giriş yaptığı 1974 yılından bu güne 6 yıl gümrükte 3 yılda benim elimde restore edilirken geçen süre olarak toplam 9 yıl yollardan uzak kaldı.Sonuçta toplam 29 yıl boyunca Türkiye de gitmediği şehir çıkmadığı dağ tepe kalmadı.Hangi araç bu kadar cefakar vede sağlam olabilir? Bu araçtan başkasının bu ağır tempoyu kaldıracağını sanmıyorum.
Sizde güle güle kullanın. Bu arada aracı her türlü yol şartlarında korkmadan kullanıyorsunuz.Paylaşımlarınızı seyrediyor ve bundan da büyük bir keyf alıyoruz. teşekkür ederiz.
Kazasız ve keyifli yolculuklar dilerim.

SERİ 3 109' Alıntı:
Bazı araçların kaderini ilk kez trafiğe çıkaran kişinin karakteri belirliyor.
Bu nasıl bir giriş başlığı derseniz bu arac Türkiye ye giriş yaptığı 1974 yılından bu güne 6 yıl gümrükte 3 yılda benim elimde restore edilirken geçen süre olarak toplam 9 yıl yollardan uzak kaldı.Sonuçta toplam 29 yıl boyunca Türkiye de gitmediği şehir çıkmadığı dağ tepe kalmadı.Hangi araç bu kadar cefakar vede sağlam olabilir? Bu araçtan başkasının bu ağır tempoyu kaldıracağını sanmıyorum.
Sizde güle güle kullanın. Bu arada aracı her türlü yol şartlarında korkmadan kullanıyorsunuz.Paylaşımlarınızı seyrediyor ve bundan da büyük bir keyf alıyoruz. teşekkür ederiz.
Kazasız ve keyifli yolculuklar dilerim.
Teşekkür ederim. Bu tip araçlar gerçekten insanı şaşırtıyor .
Aracımın eski sahibilerinden birimisiniz yannış anlamadıysam ?

agokmen1' Alıntı:
Teşekkür ederim. Bu tip araçlar gerçekten insanı şaşırtıyor .
Aracımın eski sahibilerinden birimisiniz yannış anlamadıysam ?

Evet aracın ikinci sahibiyim. İlk sahibi ıskra telekoninikasyon şirketi idi.Onlar giderken aracı gümrüğe bırakıp gittiler.
Gümrükte 6 sene yattı sonra ben aldım. Şaseye kadar dağıtıp sıfırdan topladım.91 de aldım 95 de sattım.sırf restorasyonuna 3 yıl harcadım.
Beğendiğim nadir land lardan birisi idi.
Güzel araçtır güle güle kullanın.

SERİ 3 109' Alıntı:
Evet aracın ikinci sahibiyim. İlk sahibi ıskra telekoninikasyon şirketi idi.Onlar giderken aracı gümrüğe bırakıp gittiler.
Gümrükte 6 sene yattı sonra ben aldım. Şaseye kadar dağıtıp sıfırdan topladım.91 de aldım 95 de sattım.sırf restorasyonuna 3 yıl harcadım.
Beğendiğim nadir land lardan birisi idi.
Güzel araçtır güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim ben ankardan aldım aldığım kişiyle tanışmadım arkadaşlarım sağolsun baya uğraştılar .Şimdi baya masrafı var imkanlarım doğrultusunda yeniden toparlamak istiyorum buna eğeceğinee emiğinim .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR