Series 3 Hakkında Yardımlarınıza İhtiyacımız Var.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,831
Ynt: Series 3 Hakkında Yardımlarınıza İhtiyacımız Var.

Araç pert oldu bir hafta önce :'(

Etiketler

işte bu olmadı !! Zaten topu topu 3 _ 5 kişiyiz: Bir aracımızın daha eksilmesi bizi üzdü. İnşallah kullananda bir zarar ziyan yoktur. Geçmiş olsun dileklerimle.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68242.msg826116#msg826116 :-\

sword7' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68242.msg826116#msg826116 :-\
geçmiş olsun arkadaşım can kaybı olmaması sevindirici yaralılara acil şifalar dilerim....tekrar hepinize geçmiş olsun..

okitay' Alıntı:
geçmiş olsun arkadaşım can kaybı olmaması sevindirici yaralılara acil şifalar dilerim....tekrar hepinize geçmiş olsun..

Teşekkür ederim, o araçtan sağ çıkmaları mucize gerçekten. Umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar da sevindirirler bizi...

Geçmiş olsun Umut abi yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum , resimleri gördüm de, ben de Series kullanıyorum biliyorsun, aracın tavanı var mıydı abi , yoksa taklalar atınca kopup gidiyor mu, bir de abi sence kazanın sebebi neydi, kullanıcı dikkatsizliği mi, mekanik bir arıza mı?, bunları yarayı deşmek için değil de nasıl tedbiri arttırıp önlem alabiliriz diye soruyorum abi..

Selamlar

Teşekkürler kardeşim. Aracın hardtopu vardı, takla sırasında kopmuş gitmiş.Kullanıcı hatasından kaynaklandı kaza. Arazide dikkat şart. İyi dileklerin için teşekkür ederim tekrar...

Sağolasın abi, dualarım sizinle..

Evet abi kesinlikle dikkat şart, yalnız resimlerden şu dikkatimi çekti ,bizim araçların ön direkleri baya bi sağlammış, o kadar taklalar sonra bile pek bir yamulma olmamış, sanırım her arazi aracına rollcage şart..

Araç birinci taklayı yan attıktan sonra diğerlerini dik olarak atmış tahminimize göre. Ön camda ve arka camda çatlak bile yoktu. Tam bir anlam veremedik yinede...