Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,634

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ekiNoks' Alıntı:
Biz insanları yüzlerine göre değil gönüllerine göre değerlendiririz ablacım. Senin de çok kibar, akıllı, edepli bir kız yetiştireceğinden hiç şüphem yok. "He" de de olsun bu iş.... :D :D :D :D :D :D

Daha dur abla naz yapıcaz :D :D :D

ömrümü7ler' Alıntı:
hayırlısı Ahmet abi. daha hastaneden çıkaramadık biz eve getirelimde sonra nasipse siz götürürsünüz gelini :D :D :D
Dur hele daha damadın sünneti var yaw bu ne acele ki.. :D :D
Bir söz keselim şimdilik gerisi gelir elbet.. :D :D
Bu arada dünürcübaşı da olduk hani... :D :D

sabah girdim, mesaj yazdım ama sayfa hatası dedi bi kaç kez denememe rağmen paylaşamadım,deneycem şimdi çıkmadan bir müddet için arkadaşımın yerine işe gidip gelcemde,herkese merhaba ,iyi tatiller

ayşenalev' Alıntı:
sabah girdim, mesaj yazdım ama sayfa hatası dedi bi kaç kez denememe rağmen paylaşamadım,deneycem şimdi çıkmadan bir müddet için arkadaşımın yerine işe gidip gelcemde,herkese merhaba ,iyi tatiller

sizede merhaba. kolay gelsin.

Zerrin cim mrb tekrar sıcaklığınız sayesinde güzel bir akşamdı ,tekrarı tabiki zevk verir bekler ve katılmayı ümit ediyorum . Nurte cim diycem affınıza sığınarak çok iyi bir yerde olduğunuzua inanın ,etkinliklere katılamadığınız günlerde siteyi dolaşın azda olsa teselli olacağınıza eminim ,tabiiki etkinlikler başka bir heyecan ve zevk verir ,yeni katılan arkadaşlara ve size tekrar hoş geldiniz safalar getirdiniz derken sağlık ve güzellikleri paylaşma umuduyla herkese iyi hafta sonları ben kaçıyorum ,çalışıyorumda ondan şimdilik hoşçakalın

bakıyorumda
şimdiden Mustafa nn bebeğine talipler var i naza vakit kalmayacak ama gezen bilir ailesinin dışına vermeyiz dimi yaaaa sağlıklı ve sevgi dolu bir yaşam bebeğimize ve sevdiklerine bir ömür boyu keşif
lere imza atması temennisiyle Fatoş,cum burda bir evin var yolun düşerse beklerim ,esenlikler,sevgiyle kal

Teşekkür ederim Ayşen ablacım :smiley:. Benim de gönlümün de evimin de kapıları sizlere her zaman açıktır :smiley:.

Ben de herkese iyi tatiller diliyorum...

ayşenalev' Alıntı:
bakıyorumda
şimdiden Mustafa nn bebeğine talipler var i naza vakit kalmayacak ama gezen bilir ailesinin dışına vermeyiz dimi yaaaa sağlıklı ve sevgi dolu bir yaşam bebeğimize ve sevdiklerine bir ömür boyu keşif
lere imza atması temennisiyle Fatoş,cum burda bir evin var yolun düşerse beklerim ,esenlikler,sevgiyle kal

:D :D :D :D :D

Mustafa gözün aydın olsun, vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı bir evlat olsun, elbette Gezenbilir olsun daima :smiley:

Merhabalar,daha dogrusu iyi geceler,

Yeni doğan gezenbilir kızına sağlık,sıhhat ve uzun ömür dilerim,Allah analı-babalı büyütsün.

Ayagımın tozu ile foruma girdim,daha yeni kapıdan grmiş bulunuyorum.Hafta sonu için Niğde Aladağlar tırmanışı ve treeking etkinliğine katıldım,resimleri müsait bir zamanda ekleyeceğim.Benim için zirveye çıkamasamda 2600 metrelere tırmanmakla 4 saat gidiş 6 saat geliş (6 saatin nedeni bol dinlenmeler ve zirve grubunu beklemeler içindi)benim için büyük bir başarı idi,2600 metre benim için zirve idi ;)
ekiNoks' Alıntı:
Son dakika haberi;

Arkadaşımız Mustafa BEDİR (ömrümü7ler)' in ikinci kızı dünyaya gelmiştir. :smiley:.

Günaydınlar herkese.....,sağlık ve güzelliklerle dolu haftalar temennisiyle..... Ferdane m . hoşgeldin güzel bir etkinlik olduğu yazından bell,paylaşımını bekliyoruz ....Harikasın yaşamına canlılık veren herkese sevgilerimi yolluyorum , vaktim doldu ,kaçmak durumundayım . vakit bulduğumda yine burdayım ,görüşmek umuduyla

Serbest Muhabbet köşemiz taşınmış.
Yeni yeri hayırlı uğrulu olsun arkadaşlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR