Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,799
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

nasıl olalım be Fatoş,ekolojik bi problem üzerinde çalışıyoruz,daha doğrusu yol gösterici bi ayrıntı veyahut onun gibi bir şey

Etiketler

maksat çocukların gönlü olsun,illede balık tutmak istiyorlarmış kamp yerinde ,tutabilir miyiz abi falan dediler,dedim oğlum durun bi ya acele etmeyin hele biz bi konu üzerinde çalışalım uzman arkadaşlarla size iletiriz sonuçları yani bizde isteriz tabiki çocuklar gülüp eğlensin fakat öyle ha deyince olmuyor bu işler,biliyosun ince işler bu işler

balık tutabilir miyiz?

tutabilirsiniz veya tutamazsınız demekle olmuyor işte keşke öyle olsa,bir takım engelleri aşmak lazım önce bir su olacak iki suda balık olacak üç olta olacak dört şans beş yem,var mı arttıran?bak satıyorum sat.....

popup_resim_14.jpg

tamam o zaman olur neyse bende kirazla idare edeyim ama sizde buyurun herkes alsın[attachment=1]

Görüntü185.jpg

sattım.
Uşak'lı arkadaşım kampta balık tutma konusu aydınlığa kavuşmuştur herhalde,ona göre yani kampa gideceğin vakit tedarikli olursan şansın var demektir,başka sorun olursa çekinme lütfen,yok canım teşekküre gerek yok,biz sadece görevimiz yapıyoruz

Herkese selamlar
Aranızda yeniyim, umarım yabancılık çekmem ! Forumu da çözerim inş.

Biraz kendinden bahsedersen daha çabuk kaynaşırmışız gibime geliyor :smiley:. Gerçi Süha gelince seni sorguya çekecektir muhakkak ama o sormadan ben seni uyarmış olayım ;D...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR