Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,457
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ilk önce Aydında konakladık. Sonraki akşam ise Denizli'de ama dönüş yolu olarak Afyon-Kütahya-Bilecik yolunu kullarak İstanbul'a dönmeyi göze alamadık. Sarayköyden Akhisarar'a kestirme bir yol varmış. Onu kullandık iyikide öyle yapmışık. Yol kardan tıkalı imiş.

Etiketler

Bülent merhaba,
Sana karşı mahçubuz. Davetine gelemedik. Benim Tekirdağ' da Zirve Dağcılık ile ilgili bir işim vardı o hafta sonu. Kusura bakma.
Görüşmek üzere.

Tekirdağa geldiğimizde köfteri sen pişirirsin ödeşiriz. Yaz olsun görüşürüz geliriz. yaza kıyıköye gitmek gibi planlarımız var. Yada sizin telkininizle başka yerlere

ekiNoks' Alıntı:
Arkadaşlar buraya resim nasıl ekleniyor?

cevap ver e giriyorum, ordan gözat diyorum, resim seçiyorum sonra da mesajın içine yerleştir diyorum ama olmuyorrrr. eklemek istediğim resimin KB da düşük ve jpg ama olmuyor, neden acaba?
Fatoş, mesajın ekine fotoğraf ekleyip göndermek zor oluyor. Bazen gitmiyor. En kolay ve hızlı yol photobucket' e üye olup fotoğrafı oraya yükleyip. Yüklediğin fotoğrafın altında çıkan IMG ile başlayan kodu kopyalayıp mesajına eklemen olacak.

behicefe' Alıntı:
Tekirdağa geldiğimizde köfteri sen pişirirsin ödeşiriz. Yaz olsun görüşürüz geliriz. yaza kıyıköye gitmek gibi planlarımız var. Yada sizin telkininizle başka yerlere
Bülentçim ne demek her zaman köfte pişiririm size. Hatta koca bir vok tava aldım. Kampta soya soslu tavuk bile yaparım. Kaz Dağları usulünde...

Sorma abi ne geceydi değilmi? OLcay'ın hazırladığı o enfes tavuğu o yağmurda yemiştik. Galiba o birkaç km. aşağıda ki ölümlerde o yağmurlu gecede yaşanmıştı.

Hadi kahveler de benden olsun ;D

KahveMolas.png

TurkKahvesi.png

Doğru valla, hiç unutulmayacak bir kamp oldu.
Yaz kampları için haberleşelim. İğneada, Kıyıköy veya Saroz Körfezinde Marız (Gökçetepe), Erikli veya Danişment neresi olursa...

aaaaaaaaa resmimi görmüyomusun Ümit abi, kara kara düşünüyorum orda ;D

kahveler de emrine amade :D sana sütlü nescafe, Hakan abiye de sütsüzmüş :D

Murat teşekkür ederim...

yanar dönerli saç kavurma

100_0756.png

Aydın Ortaklar usulü çöp şiş

102_7928.png

Yada kahvaltıda benden

100_7822.png

Yiyecekler hazırsa mangal servisimizde mevcut

100_0958.png

Akşam yemeğine kuvvetli birşeyler hazırlamak şart oldu valla :smiley:
Ama irademe hakim olmalıyım :smiley:

Hey millet iki dakika ayrıldık coşmuşsunuz..
Neşeler daim olsun.. :D
İkramlar da nefis... olan evdeki r__a__k__i ya olacak akşam... :smiley:
Üzerine sade neskafe.. sonrada yarım elma.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR