Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696,531
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Makinemin pili bittiği için 3 kare çekebildim, yoksa muhteşem manzaralar vardı, ama şimdilik bu kadar işte

ID201.jpg

ID202.jpg

Etiketler

TezzMertek' Alıntı:
Hoşgeldin Adaşım ,

Hafta sonu parkurunuzda her iki Çatalkaya ya çıkma düşünceniz varsa dikkatli olmanızı öneririm.
Yangın Gözetleme kulübesinin olmadığı zirveye çıkışta kayalık bir bölümden geçmek zorunda kalıyoruz.
Karlı ve buzlu zemine dikkat.

Murat, sağol önerini dikkate alırız ama zaten rizikoya genelde girmem. Dağcı duracağı yeri bilmeli derim her zaman.

mona' Alıntı:
Merhaba ben Selda Üder,1972 doğumluyum,İstanbul'luyum.Motosikletimle uzun kısa çok yol yaptım.Doğada motorize bulunmuşluğum var. Yürüme bandın da olduğum yerde yürümekten sıkıldım:smiley:Bu sebeple sitenize üye oldum.Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Forumlardan okuduğum kadarıyla "doğa yürüyüşü" denen şey takribi 1 yaşlarında öğrendiğimiz yürümeye pek benzemiyor galiba...:smiley:

Sevgiler Selda

Gezenbilir Ailesine hoşgeldin Selda,
Doğa Yürüyüşleri konusunda yardımlarımızı esirgemeyeceğiz lakin İstanbul'a üyemiz Kaşif (Hakan) bakıyor.
:smiley:
Ana Sayfa - > Gezginin Dünyası -> Etkinlikler -> Doğa Sporları bölümünde yapılacak etkinliklerin duyurularını görebilirsiniz.
Direkt Kaşif'e de özel mesaj atarak yapılacak etkinlikler hakkında bilgi isteyebilirsiniz.

İyi Paylaşımlarda buluşmak dileği ile.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

TezzMertek' Alıntı:
Gezenbilir Ailesine hoşgeldin Selda,
Doğa Yürüyüşleri konusunda yardımlarımızı esirgemeyeceğiz lakin İstanbul'a üyemiz Kaşif (Hakan) bakıyor.
:smiley:
Ana Sayfa - > Gezginin Dünyası -> Etkinlikler -> Doğa Sporları bölümünde yapılacak etkinliklerin duyurularını görebilirsiniz.
Direkt Kaşif'e de özel mesaj atarak yapılacak etkinlikler hakkında bilgi isteyebilirsiniz.

İyi Paylaşımlarda buluşmak dileği ile.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Teşekkür ederim...İzmir'e yolum motorize olarak mutlaka düşecektir.Tanışmak dileğiyle..İstanbul'dan sevgiler..

Selda

gezenbilir ailesi fertlerinin tümüne selamlarımı sunarım öncelikle,
birkaçgündür vakit buldukça siteyi incelemeye çalışıyorum ve gerçekten çok güzel bir site ve bende burada sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyacağım..ben istanbulda yaşıyorum 37 yaşındayım otomotiv sektöründe ithalat-ihracat dep.çalışmaktayım..tatlı ve tuzllu su balıkçılığı ile ilgileniyorum vakit buldukça bizde aramızda org.yapmaktayız..bu sitede de inş.istanbul bölgesi olarak org.yapılır ve çok önemli bir durum olmadığı müddetçe de organizasyonlarınıza katılmak isterim hem tanışma adına hem de org.adına
herkese teşekkürler...

ya hastalar anca öğle saatınde sakınlıo yoksam ben 8 de gunaydın derdımm ... müait oldukca acıyorum murat.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR