ferdane gül' Alıntı:Merhaba herkese,uzunca bir zaman sonra tekrar yazabilmek harika .
Merhaba için çok da geç olmadı sanırım Ömer ...ANKARA' Alıntı:Merhabalar, gene uzunca bir zaman geçeceğe benziyor Ferdane 8)
Bana iş kalmamış , öğlen vakti bi de yemek yapan olsa... ;DekiNoks' Alıntı:Ben de paspas çekeyim bari... ;D ;D ;D
Valla yorgunum , uğraştırmayın yaşlı başlı adamı....ekiNoks' Alıntı:Hazırcı abim de gelmiş... ;D
Yok öyle, yemekler sana ait. Yak bakim mangalı... ;D
arwin' Alıntı:Valla yorgunum , uğraştırmayın yaşlı başlı adamı....
Defender önden gidip parkuru denediği için batıyor biz de hep çekiyoruz ... ;D ;D ;Dskydiver26' Alıntı:Lopez' de izledik yaşlı başlı adamı... ;D yorgun olursun tabii o kadar çamurdan sonra... ;D ;D
Ahmet orada bişi dikkatim çekti neden Suzi' lerin önünde Defender'ların arkasında halat var... ;D ;D ;D
arwin' Alıntı:Defender önden gidip parkuru denediği için batıyor biz de hep çekiyoruz ... ;D ;D ;D
Neşeniz ve neşemiz daim olsun... ;D ;DANKARA' Alıntı:Hiç inandırıcı gelmedi Ahmet ;D ;D ;D
Bu olaya fazla gülünür ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Selam arkadaşlar, hayırlı işler, hayırlı haftalar.
arwin' Alıntı:Defender önden gidip parkuru denediği için batıyor biz de hep çekiyoruz ... ;D ;D ;D