Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,790
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ulusotomotiv' Alıntı:
çok şey bekleme bence :smiley:) gerekceleri olduğu gibi az olsada cok olsada öyle kabul edersen bakarsın aradığını bulursun :smiley:

İşin kötü tarafı aramak gibi bir yeteneğim de yok ;D dolayısıyla bulamıyorum daa ;D

Etiketler

Aldatma

Uluslararasi olcekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dunyanin cesitli ulkelerinde kadinlara bir soru sormus.
Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??

Soruya ulkelere gore verilen yanitlar ise soyle olmus:

Isvecli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi cikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Turk : Benim kocam yapmaz!

;D

Fatma olayı dallandırıyor .... ;D Peki erkek neden aldatır..? ( bir bayanlla aldattığını düşünerekten lütfen... ;D ;D )

Bana ne soruyosun beya, benim beni aldatacak bir kocam hiç olmadı ki... ;D ;D ;D ;D ;D :p

Ben mevzuyu atarım ortaya, isteyen istediği gibi yorumlar. Ben sadece gülmekle yetinirim... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
Bana ne soruyosun beya, benim beni aldatacak bir kocam hiç olmadı ki... ;D ;D ;D ;D ;D :p

Ben mevzuyu atarım ortaya, isteyen istediği gibi yorumlar. Ben sadece gülmekle yetinirim... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Mikserlik yapıyorsun.. :D

arwin' Alıntı:
Fatma olayı dallandırıyor .... ;D Peki erkek neden aldatır..? ( bir bayanlla aldattığını düşünerekten lütfen... ;D ;D )

Kadının kendisinden daha yetenekli olmasını hazmedemez daha fazla ve başka arayışlara girer, girdapta olduğunu çok geç farkeder ama bitkisel ölüm gerçekleşmiştir artık, ben olsaydım eğer sevmiştir der çekilirdim ve zaten zehir olan hayatını kolaylaştırırdım ;D

ekiNoks' Alıntı:
Aldatma

Uluslararasi olcekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dunyanin cesitli ulkelerinde kadinlara bir soru sormus.
Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??

Soruya ulkelere gore verilen yanitlar ise soyle olmus:

Isvecli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi cikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Turk : Benim kocam yapmaz!

;D
Eeee o zaman buna neden ihtiyaç duyuldu.? ;D ;D

NEHİR' Alıntı:
Kadının kendisinden daha yetenekli olmasını hazmedemez daha fazla ve başka arayışlara girer, girdapta olduğunu çok geç farkeder ama bitkisel ölüm gerçekleşmiştir artık, ben olsaydım eğer sevmiştir der çekilirdim ve zaten zehir olan hayatını kolaylaştırırdım ;D
Yanıldın erkek bulamadığını arar... ;D ;D

Bana ispanyol un yolu daha cazip geldi... ;D ;D ;D

[attachment=1]

c99bf48b6975.gif

arwin' Alıntı:
Zor zahmet bir tane bul onun da gırtlağını sık... ;D ;D

Hem zaten öyle bir durum söz konusu olduğunda o işi ben yapmayacağım ki, abilerim olarak size devredeceğim o görevi... Nasıl fikir ama? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
Hem zaten öyle bir durum söz konusu olduğunda o işi ben yapmayacağım ki, abilerim olarak size devredeceğim o görevi... Nasıl fikir ama? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Adaletin kestiği parmak acımaz değil mi ? ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR