Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 943,007
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ekiNoks' Alıntı:

Merhaba arkadaşlar!

Nasılsınız?

Beni soracak olursanız; Çok şükür gayet yoğun, gayet sinirli ama yine de gayet sabırlıyım... ;D ;D ;D
Gülerken dişlerin göründüğüne göre bi hayli sabırlısın... Ben de iyiyim Fatoş, teşekkürler... İş dediğin öyle bişey işte yoğunluktan ibaret sanırım... Murat 'da artık ne sabah neşesi, ne öğlen neşesi yoksun kaldık... Huuuu Murat orada mısın?

Etiketler

Sorma Asiye ,
Bizim burada işler karışık sadece yürüyüş fotoğraflarımı yerleştirip forumda düzenleme turu atabiliyorum sadece.
Konulara da moderatörüm diyerek yanıt yazamıyorum bazen.

arwin' Alıntı:
Kar yağınca ayağı kayıp düşen düşene..

Her zaman ki gibi hareket yoksunuyuz.. kar yağsa da değişen bişey olmamış

Ay Asiye hakikaten epey özendirdin bizi. Şu sucuk olayı diyorum, şimdi olsa da yesek... ;D

ekiNoks' Alıntı:
Ay Asiye hakikaten epey özendirdin bizi. Şu sucuk olayı diyorum, şimdi olsa da yesek... ;D

Valla özenilmeyecek gibi değil, yerinizde olsaydım, hele ki Arwin 'in yerinde olaydım durmazdım koşardım kokunun geldiği yere doğru... Sucuklar çok güzeldi yaaa Bu hafta bekleriz mutlak gelin...

NEHİR' Alıntı:
Valla özenilmeyecek gibi değil, yerinizde olsaydım, hele ki Arwin 'in yerinde olaydım durmazdım koşardım kokunun geldiği yere doğru... Sucuklar çok güzeldi yaaa Bu hafta bekleriz mutlak gelin...
Kışın misafir mi olur..hem okullar var şimdi. Yaza çağırda beleşten bir ay misafir olalım çoluk çocuk..

Arwin' in kargo ile gönder dediğini duyar gibiyim... ;D ;D ;D