Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,711

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Tüm Gezenbilir Dostlarına merhabalar,

6 Şubatta yapılacak olan Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti etkinliğimize hepinizi bekliyoruz, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46453.0

Selam arkadaşlar...
(Seyyah34) Kemal abinin sizlere yazmamı istediği mesajı altta aynen geçiyorum...

- Kuzey kutbunda donan;üşüyen tüm arkadaşlarımıza güzel Alanyamızın 15 derecesıcak olan muz bahçelerindenen sıcak en samimi selamlarımızı ve saygılarımızıdeğerli arkadaşımız Murat AKSUaracılığıyla yolluyorumEn kısa zamanda görüşmek üzre...Seyyah 34

Selam Ferdane, sayfanın yeri değiştikten sonra giren pek olmuyor (erişim izni sanırım) onun için nöbet sistemi çöktü... ;D ;D

Sağlık olsun,eminim modlar kısa sürede bunu çözerler :smiley: ....Bende fazla foruma giremiyorum ,geçen sürede sayfalar yazılmıştır derken sadece 1 sayfa yazıldıgını gördüm...

Daimi Nöbetçi.... ;D ;D ;D

Resim1.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Kendim çalıp kendim oynuyorum Ferdane.
:p

Bende biraz uzaklaştım sizlerden ama göz atıyor senin çalıp oynadığını görüyorum Murat ;D ;D ;D

Yanlız deyilsin acil durumlarda özelden yazabilirsin hızlı erişim ;D ;D ;D

TezzMertek' Alıntı:
He he ,

Tilkini dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır ama.

Dükkan bizim diyorduk tilkimi olduk ne ;D ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
Daimi Nöbetçi.... ;D ;D ;D

Nöbetci deyil dükkan sahibi mübarek ;D ;D ;D

SEVGİLER SAYGILAR ARKADAŞLAR

Merhaba Ömer

Tilki dükkan mesajı Kemal ağab ey içindi.,

Kendisi o sırada akdeniz de idi ama yakın zamanda İstanbul a yani kürkçü dükkanına dönecek.
:smiley:

Geldiğinde de kar ve fırtına varsa ;D

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Ömer

Tilki dükkan mesajı Kemal ağab ey içindi.,

Kendisi o sırada akdeniz de idi ama yakın zamanda İstanbul a yani kürkçü dükkanına dönecek.
:smiley:

Geldiğinde de kar ve fırtına varsa ;D

Kemal abi gibi Türkiye turuna çıkmasakta onun gibi sizlerden ayrı kaldık nerde o eski sohbetler ;D ;D ;D aynı anda 5, 6, 7, 8 kişi şey yapıyorduk burda ;D ;D ;D kaynatıyorduk tabiki ;D ;D ;D

Ohhh bee sonunda geldim ben de ....... Murat (Tezzmertek) teşekkürler... kaybolmuştum beni kurtardığın için ;)

TezzMertek' Alıntı:
Bir şey değil.
Gelmişken biraz ciğer pişirsen.
Pilavı da pek makbule geçer.
Hay hayy ne demek pek güzel ciğer sote yaparım, bol acılı domates ve biberli, yanında pirinç pilavı olsun değil mi ? bir saate hazır olur bekliyorum, Arwin 'de sever zannımca, Murat (Aksu) , Fatoş, Ferdane bekliyorum haa unutmayın lütfen :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR