Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,689
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

pesehodka' Alıntı:
yav saba saba dellendim hava soğuk tv de bir deniz havuz reklamı koymamışlarmı
alllaaaaa

Ben hastayım zaten bu Tv kanallarının yayın anlayışına, her deniz mevsimi yaklaşınca Jaws yayınlamalarıda beni dellendiriyordu.. :D

Etiketler

pesehodka' Alıntı:
yav saba saba dellendim hava soğuk tv de bir deniz havuz reklamı koymamışlarmı
alllaaaaa
Sizleri dellendirdiğim çok özür dilerim.ama benim niyetim sizlere sıcak haberler vermek !!! ;D ;D ;D
[attachment=1]
ölüdeniz muhteşemdi beni gören bir minübüsle gelen gurup orta yaş takımı dayanamadılar onlarda kendilerini attılar suya.kötü örnek oldum ama ne yapsaydım ölüdenize kadar gidipte girmedenmi gelseydim ki ;D

YEN? YILDA ÖLÜDEN?ZDE YÜZÜYORUM.jpg

cagdas90' Alıntı:
Günaydın herkese :smiley: Kemal abi, özletme kendini, ara sıra uğra yahu...
Çağdaş kardeşim inan imkanlar dahilinde nete bağlanmaya çalışıyorum ve çalıştım ayrıca gezi ile nette çok bağlı kalmak pek uyuşmuyor nedeni ise insanı bekliyen o kadar çok süprizler var ve bekliyorki. tabi ki sizlerde burada haber bekliyorsunuz haklı olarak ama seni temin ederim inşaallah bir an önce yüklemeyi başarabilirsem gezi kareleri, fotoğrafları hepsi birbirinden güzel güzelliği ise biri fırsat doğması diğeri ise üşenmemekten geliyor.
Tüm resimleri gezenbilirlilerle paylaştığım zaman bütün yorgunluğum geçecek. şuan hem size yazıyor hemde sitemizde de yazı yazan trttürk te zoryollar proğmını izliyorum ve acaip gaza geliyorum. hatta bir ara transporterle 4x4 lerin bile zorlanacağı yerlere çıkmaya kalktım ölüdenize yamaç paraşütü ile uçanların yanına yani (Babadağa ) uçtuğu yere kadar çıkmaya çalıştım. son 500 metreye malesef çıkamadı bizim siyah seyyah ama aşağıya baktığımda ise manzara karşısında büyülenmemek elde değildi.inşaallah hepsi yakında gezenbilirde...

awww şu hale bak yaaa
nasıl bişeydir bu aklım almıyor ben burda donayım milett... neyyssse :-\ :mad:

Kemal abi bu resme imrenmemek elde mi? Sen istediğin kadar nispet yapmadığını beyan et... ;D ;D ;D Offf! off

Murat aksu kardeşim sizlerin soğuktan üşüdüğünüzü düşünerek hemen kendimi sizin yerinize koyup vede özür dileyip hemen 4x4 lerin bile çıkmakta zorlandığı dağlara t-5 ile çıkıyorum. :D ;D 2000 metrelik zirveye sadece 500 metre kaldı. seyyah-34 buraya kadar dedi bizde daha fazla zorlamadık kendisini.
[attachment=1]Görmüş olduğunuz manzara sabahın ilk ışıkları eşliğinde ölüdenizdir. aşağıda şort yukarıda mont. ;D

4x4 LER?N B?LE ZORLANDI?I YERE T-5 ?LE ÇIKTIM MANZARA AYNEN BÖYLE ?D?.jpg

Merhabalar ,bir selam berip kaçıyorum ama modem bozukluğu,bilgisayar arızası ve işte internet yasağı derken forma giremez oldum....(çok internette olduğum için annem mi bişeyler yaptı ;) bilmem) . Sorunları iş hariç sonunda aştım umarım-inş....
Kemal Abi,bu arada Ankara'dan geçmedin umarım....Bekliyoruz sizi....

ferdane gül' Alıntı:
Kemal Abi,bu arada Ankara'dan geçmedin umarım....Bekliyoruz sizi....
Ferdane hanım istanbulda zaten donuyorduk ankarada da donmaya hiç niyetimiz yok !! ;D ;D ;D Gelin siz antalyaya bir göz atın dün konyaaltında evinde kaldığımız yeğenimin evinden tünek tepesine oradan da lara ya şöyle bir gezinti yaptık yine nispet olmasın ama ceptel böyle kareler yakaladı.hatta denize girenler bile vardı.[attachment=1]Bu restorant siz antalyaya bakarken sizi her yöne çeviriyor[attachment=2]Dün hava çok güzeldi[attachment=3][attachment=4]Düden şelalesi oldukça geniş ve bir o kadarda yüksekten akması yakından izleyenleri etkiliyor.

Binlerce kareyi beklerken canınız sıkılmasın diye şimdilik bunları gönderiyorum.
Bu arada antalya otosanayi sitesinde 4x4 lere vinçler,tavana çadırlar,araç çeken tamponlar yapan estetikten de taviz vermeyen S.n Ahmet ustamızı ziyaret ettim uygulamalarımız biraz farklı da olsa meslektaşım sayılır. çok mütevazi ve işinin ehli bir arkadaşımız olduğunu belirtmek isterim. zaten 4x4 lere her türlü aksessuar köşesinde tüm yaptığı işleri.eserleri sergiliyor.kendisine kaliteli çalışmaları için buradan teşekkür ediyorum.

17.01.2010-TÜNEKTEPEDEN ANTALYAYA BAKI?.jpg

17.01.2010-TÜNEKTEPEDEN ANTALYAYA BAKI? (1).jpg

17.01.2010-ANTALYA-LARA BÖYLE ?D?.jpg

17.01.2010-ANTALYA-LARA BÖYLE ?D? (1).jpg

Bi de nispet yapmış gibi olmayım diyosun Kemal abi yaa, nispet yapsan neler olacak bilmem... ;D ;D ;D

Günaydın Arkadaşalar. :smiley:

Günaydın arkadaşlar :D :D

Kemal abi, kalkıp gelesim geldi, Fatoş' un dediği gibi birde nispet yapsın neler olacak.... ;D ;D ;D

Merhaba Arkadaşlar.

Dünkü yürüyüşümüzün fotoğraflarını yerleştirmeye başlayayım yavaş yavaş.

Kolay gelsin herkese.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.