Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,637

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Yaahu o kadar da değil Arwin karıştırdı kendileriyle, dün ki kaydıraktan aşağıda kalan kendisiydi ... serde unutkanlıkta var sanırım... :D :D :D

NEHİR' Alıntı:
Bizi gördüklerinde "acil !!!" siren sesleriyle alırlar gibi geilyor ;D

Cıkkss! Sizi İngilizlere göstermeden nasıl sınırdan geçiririz onu düşünmemiz lazım...görürlerse almazlar... ;D ;D

koptum yaaaaaaa sesli gülmüşüm hatta, müşteriler de yüzüme baktılar şaşkınca... ekrana bakıp da gülen ilk noter çalışanı olma ünvanını kazandım Aksu sayende... Çünki biz klasik Akdeniz kadını formatındayız.. İngiliz kadınlarının bize yetişmeleri için yönetimin çok sterlin ödemesi lazım çokkkk.. :D :D :D

NEHİR' Alıntı:
Yaahu o kadar da değil Arwin karıştırdı kendileriyle, dün ki kaydıraktan aşağıda kalan kendisiydi ... serde unutkanlıkta var sanırım... :D :D :D
Unutkanlık yok öbür uçta Murat vardı ondan aşağıdaydım. Siz olsanız bütün yusufçukları görürüm... ;D

Geç bunları anam babamm geç bunları... :smiley: :smiley: :smiley: Murat böyle iştahlı yemekler yerse bu gidişle Sevinç diyet listeleri yetiştiremeyecek, kaydırakta da aşağıda kalan o olacak.... Huuu Muratt neredesin ?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sedat o GİF leri halletsin, salıncak da harekete geçsin de görcem ben sizin yusufçukları ;D ;D ;D ;D ;D

NEHİR' Alıntı:
Geç bunları anam babamm geç bunları... :smiley: :smiley: :smiley: Murat böyle iştahlı yemekler yerse bu gidişle Sevinç diyet listeleri yetiştiremeyecek, kaydırakta da aşağıda kalan o olacak.... Huuu Muratt neredesin ?
Sen Muratları karıştırdın... ;D Sevinç in Murat Bursa yollarında şimdi.. ;D

NEHİR' Alıntı:
koptum yaaaaaaa sesli gülmüşüm hatta, müşteriler de yüzüme baktılar şaşkınca... ekrana bakıp da gülen ilk noter çalışanı olma ünvanını kazandım Aksu sayende... Çünki biz klasik Akdeniz kadını formatındayız.. İngiliz kadınlarının bize yetişmeleri için yönetimin çok sterlin ödemesi lazım çokkkk.. :D :D :D

İngiltere yönetiminin ne ödeyeceğini düşünmüyorumda, sizi sınırdan nasıl geçiririz ve sınırda vereceğimiz rüşvet bize kaç sterline patlar onu hesaplıyorum...Benim hesap makinesi almadı daha büyük bi hesap makinesi olan varmı... ;D ;D ;D

aaaa ne zaman çıktı yola ? insan bi vedalaşır yaaa, eee Sevinç deyince akan sular duruyor tabii ki ... ahhh aşşk ahhhh ;) ;)

NEHİR' Alıntı:
aaaa ne zaman çıktı yola ? insan bi vedalaşır yaaa, eee Sevinç deyince akan sular duruyor tabii ki ... ahhh aşşk ahhhh ;) ;)
Bursa ya oradan İstanbula geçecek.. Sevinç için İngiliz konsolosluğundan vize işlemlerini başlatıyor.. ;D Ahh aşk ahh

Bunlar daha önce paylaşıldıysa şimdiden özür... :smiley:

İtiraflar :D mış...

Fazla kilolarindan sikayet edip, akupunktura gitmeye karar veren tombik anneme babamin yorumu: "Sana bu saatten sonra insaat civisi caksak fayda etmez hanim..." O gunden beri kusler, barismalarini bekliyoruz.

Annem babamin icki icmesine tepki gosterir her zaman. Babam arkadaslariyla icerken bir gun arkadasi "Maydonoz al, yenge anlamaz." demis. Ve gecenin bir yarisi bizi gulme krizine sokan son. Ayakta zar zor duran bir baba ve elinde bir demet maydonoz...

Agriyan dizim icin devlet hastanesine gidip gelirken, siraydi, randevuydu, rontgendi, MR'di, kan tahliliydi kostururken gunler gecti ve ben sonuclari doktora gosteremeden dizimin agrisinin gectigini farkettim. Tip ilerledi dedikleri bu olsa gerek!

Babamin karsi komsusu hakkinda yorumu: "Bu adam da cok kilibik. Ben ne zaman balkonu yikasam, o da camasir asiyor." Canim babam, eski kazak erkeklerden kim kaldi senden baska!

Haftanin 5 gunu disaridan yemek isteyen, geri kalan iki gunde de makarna ve tavuk disinda bir sey yapmayi beceremeyen karim, dun aksam Yemekteyiz programina basvuracagini soyledi. Hala guluyorum...

;D

Kim nereye gidiyor.??
Ahmetciğim önümüzde ki haftalarda Bursa'da olacağım ama hafta sonu olmayacak kesinlikle.
:smiley:

Bu arada Sevinç ingiltere cümlesini okumasın.
;D

Bizim gruba alırız Sevinç hiç üzülmesin... Biz başlattık işlemleri yardımcı olursun artık Murat :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri