Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 945,632

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

arwin ancak çamurdan anlar... ;D arabasını çamurlar ama kendi katiyyen inmez arabadan zahmet olmasın diye... ;D ;D ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
Zaten bu köşede her etkinliğe hazır olanlar; ben, Asiye, Perihan ve Ferdane' dir... ;D

Beyler de salıncakta sallansın ancak... ;D ;D ;D ;D ;D

Lafta... ;D ;D ;D ;D

Çamur güzelliktir... İnanmayan Perihana sorsun.. ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45986.msg508269#msg508269

ekiNoks' Alıntı:
Zaten bu köşede her etkinliğe hazır olanlar; ben, Asiye, Perihan ve Ferdane' dir... ;D

Beyler de salıncakta sallansın ancak... ;D ;D ;D ;D ;D
ekiNoks' Alıntı:
Kızlar, nerdesiniz? ;D ;D ;D ;D

Ne oldu, yardım istiyosun, adını en başa yazmadan önce düşünseydin... ;D

Yalnız bırakmayız buradayız hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için ... Allah bilir ya Arwin çamura batan arabasını yıkarken efor sarfetmemek için yağmur altında bekliyordur... ;D ;D ;D ;D bayağı bi etkinlik işte..

Bizim arabaları normal yıkamacılar zaten dükkana sokmuyolar bile.. Yağmuru bekliyoruz ama yağmurda beklemiyoruz... Trekingte sohbet ediyoruz..

Eminim atarsın... ;D ;D Sende benim gibi aktivite özürlüsün birde en başa kendi ismini yazıyorsun...İlahi Fatoş beni güldürdün ya Allahda seni güldürsün.... ;D ;D ;D ;D

Ben doktordan raporluyum efenim. Rapora rağmen gene kaçamak yapıyorum ara ara, çarşıya çıkıyorum, alışveriş yapıyorum, evde temizlik yapıyorum, yapıyorum da yapıyorum... ya sen, evde kös kös oturmaktan başka ne yapıyon... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ben yaptığımı söylemedim ki, aktivite özürlü olduğumu kabul ediyorum ve hatta ilkelerim;
[attachment=1]

;D ;D ;D ;D Yemek öncesinde iyi geldi Aksu teşekkürler, afiyet olsun arkadaşlar... yemekten sonra kahveler benden görüşürüz..