Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 716,544

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

;D ;D ;D ;D ;D

Dünkü muhabbetler Öz Murat, hani ben arwin' le Aksu' ya görev vermiştim ya... ;D

Nasılsınız? :smiley:

Ben dün yetişemedim muhabbete adaşım, ama kayıtsızda kalamadım... :D :D Nehir ve Ekinoks bir olmuş nöbete gelmedikleri için faturayı bize çıkarıyorlar.... :eek:

Habere bakınız ;

[attachment=1]

Zayıflayın Köşeyi DönÃ

1800 Sterlin, 4220 TL. iyi parada, ben bu göbeği yapabilmek için daha fazlasını harcadım...Kurtarmaz abi, ;D ;D ;D

Arwine katılıyorum niye biz onlara gidiyoruz onlar gelseler ya...Bak o zaman 1800 Sterline' de olur... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri