Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,425

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Murat hocam hayırlı olsun eve internet mi aldın, alışık değilim seni bu saatlerde görmeye, yoksa mesaiye mi kaldın?

Nöbeti devralalım.

Günaydın Arkadaşlar ;
[attachment=1]

Kahvaltıya Buyrun ;
[attachment=2]

dsc00528pl0.jpg

1012-016-22-104b0879.jpg

Bir arkadaşımdan gelen iletiyi aşağıda dikkatlerinize aynen sunuyorum.
“Merhaba arkadaşlar,

Bir buçuk sene önce evimden taşındım.Telefon,ADSL,kablolu TV'yi kapattım.Taşındığım eve yeni telefon ve ADSL bağlandı.Geçen hafta Türk Telekomun avukatı olduğunu söyleyen bir sahıs beni aradı,kapattığım telefonun 445 TL.borcundan dolayı icraya verildiğimi, ödemediğim takdirde haciz yapılacağını söyledi.Borcun nereden kaynaklandığını sordum, o da telefonu kapatmışsınız sabit ücretleri ödememişsiniz borcundan dolayı telefonunuz kapanmış,adresinize mektup gönderdik size ulaşamadığımız için de icraya verdik dedi.(birbuçuk sene bekliyorlar,teknolojinin imkanlarını kullanarak bana ulaşmak akıllarına şimdi geliyor)
İşin özeti,
kapatma: numarayı ileride kullanabilirim
iptal: numarayı hiç kullanmayacağım
farklı anlamları olan iki kelime.
Ben belki on kere telefon kapattım, bu güne kadar iki kelimenin anlam farkından dolayı borçandırılmadım.Demek ki,(iptal ve kapatma) iki ayrı form var ve görevli şahıslar tarafından da ikaz edilmediğimiz için böyle bir durumla karşılaşıyoruz.Telekomda binlerce vatandaş kapatma mağduru.(Şişli'de görünen 2000 kişi)Türkiye genelinde kaç kişi olduğunu tahmin etmek zor değil.

Böyle kelime oyunu ile mağdur olmamak için lütfen bu e-mail'i bütün tanıdıklarınıza gönderin.”

Dip not.:
Medyadan da duyuyor ve okuyoruz. Herhangi bir bankada küçük bir meblağ diye önemseyip kapatmadığımız hesaplara bazı bankalar yıllık işletim masrafı tahakkuk ettiriyor ve sizin bu hesaplarınız eksi bakiyeye düşüyormuş, yıllar sonra bu banka ile işlem yapmaya teşebbüs ettiğinizde bu eksi bakiyeli hesap sorun yaratıyor muş….

Günaydın arkadaşlar..Adaşım nöbete ve kahvaltıya yetiştim, güzel görünüyor daha gelecekler var mı? Başlayalım mı? ;D ;D ;D

Adaşım ,
Ankara Otobüs İşletmelerinin kısaltması EGO,
Yani ;

Erken
Gelen
Oturur.

;D

Sabah Neşesi de son mesajlara uygun .

Ye ye ye

Öğrencilerimle sağlıklı ve sağlıksız besinlerle ilgili performans ödevi hazırlıyoruz. Evde bulup okula getirdikleri besin resimlerini yapıştırıp altlarına bilgilendirici yazı yazacaklar. Enes yanıma geliyor, elinde; her halinden saygın bir iş adamı olduğu belli olan, ciddi bir poz vermiş ama şişman olan bir erkek fotoğrafı var. "Öğretmenim, öğrenememiş, sağlıksız yiyecekler yemiş, bu hale gelmiş, ödevime yapıştırabilir miyim?" diyor. Bir yandan ödevimiz gereği sadece yiyecekler yapıştırıldığından yapıştırmamasını söylüyor diğer yandan da kasılarak poz vermiş olan bu iş adamının düştüğü konuma üzülüyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR