N
NEHİR
Ziyaretçi
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Teşekkür ederim Murat bey...
Teşekkür ederim Murat bey...
Aramıza hoş geldin Yürüyen Bulut , arayı uzatma ki özlemeyelim seni..yuruyen_bulut' Alıntı:Selam doğa dostları, uzun süredir faal olamayan bir üyenizden
Platform oldukça güzel ve yararlı bilgilerle gelişmiş. Emek veren dostlara teşekkürler.
Sevgiler
Bulut
NEHİR' Alıntı:Günaydın arkadaşlar size de ... Ben güne pek bi panik ve heyecanla başladım ??? Merkezi Aydın- Horsunlu depreminin etkileri Denizli'de de hissedilir derecede yaşandı... Çok sarsıldık çokk.. ???
Oldukça kapsamlı ve sıcak bir ortamdır.. seversin burayı.. senin de çok faydan dokunacak buraya eminim..yuruyen_bulut' Alıntı:Hoşbulduk Arvin dostum. Haklısın yoldaş, olabildiğince takip etmeye çalışıyorum platformu. Zaman içinde dahada etkin olurum umarım
ekiNoks' Alıntı:Aramıza hoş geldin Yürüyen_Bulut .
yuruyen_bulut' Alıntı:Selam doğa dostları, uzun süredir faal olamayan bir üyenizden
Platform oldukça güzel ve yararlı bilgilerle gelişmiş. Emek veren dostlara teşekkürler.
Sevgiler
Bulut
İyiyim canım,sadece biraz uykusuzum ,gece sohbet koyu olunca geç uyudum da ,sen nasılsın?ekiNoks' Alıntı:Merhaba Ferdanem . Nasılsın?