Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 717,489
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ben de epeydir online olmadıydım Murat, o yüzden görüşemedik :smiley:.

Bayanlar bayramlarda neler yaparlar :D, misafir karşıla, sofra hazırla, bulaşık yıka v.s. ;D...

Etiketler

Evet farkındayım, tüm gündüz nöbetlerini bana yıktınız hepiniz kaçtınız... ;D ;D ;D (Nasıl hemen Yavuz hırsız moduna girdiysem) ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
Evet farkındayım, tüm gündüz nöbetlerini bana yıktınız hepiniz kaçtınız... ;D ;D ;D

Öyle oldu ne yazık ki :smiley:... Şimdi de sizlere sadece "merhaba" demek için uğramıştım, yine kaçıyorum :smiley:...

Görüşmek üzere...

Nöbete devam, kahvem de daima vardır...Keşke Bursa' da olsanda ısmarlasam Yeşilde bir Türk kahvesi....

MaviAy' Alıntı:
Merhaba
Aranıza katılmaktan kıvanç duyarım.
muhabbetiniz bol zihniniz online olsun.
Doğa yürüyüşü hem spor hem sosyalleşme adına atılan adımlar diyebiliriz sanırım.
Bence insan vücudunu zinde tutacak her türlü hareket spor sayılabilir.
oooo Mesut bey kardeşim hoşgeldiniz gezenbilire vede serbest muhabbet köşemize. umarım sık sık görürüz senide pistlerde. ;D gerçi ehliyetide yeni aldın ama !!
ayrıca ben önümüzdeki günlerde buralardan ayrı kalınca benim yokluğumu aratmassın arkadaşlarımıza. Ama ben yinede her fırsatta nerede net yakalarsam hemen sizlere oralardan yazacağım.
Saygı değerli arkadaşlar bu Mesut kardeşimiz benim mustakbel yeğenim olur ve çekmiş olduğum yüzlerce karede her zaman yerini alır korkarım yakında şöhret olabilir. ;D ;D ;D
Mesutçuğum tekrar aramıza hoşgeldin....

Bu arada beni soracak olursanız çok şükür iyiyim.fakat doktorum biraz gezip dolaşmamı istedi bende peki dedim :D ;D bu sebeble 2 gündür işyerimizde transporterimizi arazide konaklıyabilecek şekilde dizayn etmekle meşgulum.artık aranızda çok aktif olamıyacağım ama nerede net yakaladım laptop ile hemen ilk işim bu sayfayı açmak olucaktır.gerçi murat öz bu geziyi yapamacağıma dair kehanetlerde bulunuyordu birazda onu mahçup etmek istiyorum ;D ;D hele birde izmirden geçerken kapısına gidip bir tekme atmak istiyorum. ;D ;D ankaradan da çağdaş kardeşim bekliyor bahçesinde kahve içmek için bakalım henüz güzergah veya yol haritası çizmeye çalışyorum.tabi ki mevsim dolayısı ile sıcak bölgeleri tercih etmek istiyorum akdeniz gibi ... yazada hedefte karadeniz gölgesi var inşaallah...
Bakaım hayırlısı artık ama sizleri resimsiz bırakmıyacağım net olduğu sürece.

Kemal Bey,Ankaraya geldiğiniz zaman haberimiz olsun,müsait arkadaşlarla toplanalım,görüşelim hep beraber,memnun oluruz...

Rivayet olunur ki..

Sultan Mahmut bir gün tüm vezirlerini toplayıp, bana bir yüzük yaptırın ve üzerine öyle birşey yazdırın ki ona her baktığımda, hüzünlüysem neşeleneyim, neşeliysem hüzünleneyim diye buyurmuş...
Vezirler toplanmışlar dört bir yana haber salmışlar. Sonunda bir gün bir yüzükle sultanın karşısına çıkmışlar, yüzüğü vermişler.

Sultan Mahmut tamam işte bu demiş...

Yüzüğün üzerinde ;

"Bu da geçer ya hu" yazıyormuş...

Hattatlar bu lafı çok sevmişler ve eserlerinde sıkça kullanmışlar..

Günümüzde bile latin harfleriyle yazılıp, duvarlara asılmıştır.

Örnek yazı ise bir Ambigram'dır. Yani 180 derece cevrildigi zaman bile degismeyen yazidir.

[attachment=1]

(alıntı)

Merhaba Arkadaşlar. :smiley:

Ambigram Yazi.jpg

Süper iznin olursa bende alacağım resmi,bu günlerde bu yazı bana ilaç gibi geldi....
Öğle tatili verdim kendime ,odaya kitledim kendimi forumda geziyorum....
Fatoşcum ,ikimiz varız sanırım sadece :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,658
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Çevrimiçi üyeler

Geri