Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,795
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Öğlen neşesimi ,öğlen arasımı ,öğlen kaçamağımı ,artık ne derseniz deyiniz. ama çok nefis olduğu bir gerçek. diğer bir konu benim şahsi inancıma göre bir gün bunlar ışınlanmaya başladığı zaman burada hazır bulunsun diye yolluyorum. dileyen canlı canlı da tadına bakabilir kapımız dostlara açık.
2 dakika önce çekilmiş bir foto asla montaj değildir.

[attachment=1]

BUYRUN YENGEN?Z H?ZMET?N?ZDE.jpg

Etiketler

Işınlanma hiç bir zaman olmayacak Kemal bey.

Hücreleri (daha doğrusu fotonları) bir noktadan bir noktaya ışınlama yolu ile nakletmeyi çok önce bulmuşlar ama fotonların yapısı çok değişmiş.
İnsan hücresinde ya da diğer canlı hücrelerde bu durum (hücre yapısı) çok daha ileri aşamada olacağı için ışınlamayı sadece TV lerde göreceğiz ne yazık ki.?

Zamanda yolculuk yapılamayacağı gibi.
:smiley:
Hoş kağıt üzerinde zamanda yolculuk yapılır ama geri dönemezsiniz .
;D

Benim yabancı dillerim; (çok iyi) bulgarca, (yolda kalmayacak kadar) rusça, (yolda kalacak kadar) fransızca ve ingilizce... ;D ;D ;D

Mod olabilir miyim ki? ::smiley: ::smiley:

;D ;D ;D ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
Benim yabancı dillerim; (çok iyi) bulgarca, (yolda kalmayacak kadar) rusça, (yolda kalacak kadar) fransızca ve ingilizce... ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

hayır kilon yetmiyor arkadaşım

TezzMertek' Alıntı:
Işınlanma hiç bir zaman olmayacak Kemal bey.
Muratçığım kesiklile olucak. ama kesin olucak. hatta fazlası bile olucak. ama hem konuyu dağıtmamak adına hemde forum kurallarına aykırılığı nedeni ile burada kesmek zorundayım. ama nasıl sa msn de eklisiniz dilerseniz mail olarak izah edebilirim.

TezzMertek' Alıntı:
Serbest muhabbet köşesi
:smiley:

atmak ve tutmak serbest :smiley:
;D
Atanın kaşığı kırılsın. heleki bana hiç yakışmaz yıllardır atmayı kendime bir türlü yakıştıramadım. çok espiritüelimdir ama asla atmam. ayrıca atmakla atmamayı birbirinden ayırarak yaparım sevgili muratçığım.
Not: Gençliğimden beri bütün savunduğum tezler doğru çıkmıştır ve bundan sonrada doğru çıkacaktır. çünkü kaynağım çok sağlam.

ekiNoks' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bu dilleri ilaveten bilmek iyi olur tabi ama öncelikle Türkçe'yi iyi kullanmak gerekiyor Fatoş Hanım...

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri