cagdas90 Çıktım, Gördüm, Geldim Mesajlar 397 Tepkime Puanı 0 2 Kas 2009 #13,809 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ahanda zombi virüsü olsa keşkeeeeee ;D ;D
N NEHİR Ziyaretçi 2 Kas 2009 #13,810 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tebrikler Murat... Düğüne ramak kaldı, ha gayret.. oynamayı özlemişken hazır...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tebrikler Murat... Düğüne ramak kaldı, ha gayret.. oynamayı özlemişken hazır...
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Kas 2009 #13,811 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) sabah bende okudum aynı haberi bunlara nasıl önlem almamız gerekiyor. Korkutuyorlar bizi hep korkularla yaşamaya mahküm ediyorlar. insanlar gündelik yaşayamaz oldular artık. aman öpme aman dokunma, virüs var şimdi bişi diyeceğim abes olacak neyseee
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) sabah bende okudum aynı haberi bunlara nasıl önlem almamız gerekiyor. Korkutuyorlar bizi hep korkularla yaşamaya mahküm ediyorlar. insanlar gündelik yaşayamaz oldular artık. aman öpme aman dokunma, virüs var şimdi bişi diyeceğim abes olacak neyseee
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 2 Kas 2009 #13,812 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Aman mesaj yazmayın. ;D ;D
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Kas 2009 #13,813 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) haksızmıyım ama
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 2 Kas 2009 #13,814 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Haklısın gerçekten.
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 2 Kas 2009 #13,815 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkesin günü aydın ve neşeniz bol olsun. Murat Öz bey kardeşim Allah mesut bahtiyar etsin.bir ömür boyu sağlık,sıhhat,ve mutluluklar temenni ederim. gerisi zaten teferruat.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkesin günü aydın ve neşeniz bol olsun. Murat Öz bey kardeşim Allah mesut bahtiyar etsin.bir ömür boyu sağlık,sıhhat,ve mutluluklar temenni ederim. gerisi zaten teferruat.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 2 Kas 2009 #13,816 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok sağolun Kemal Bey ,
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Kas 2009 #13,817 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Dövecek adam arıyorum. Var mı gönüllü? : ;D
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 2 Kas 2009 #13,818 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Dövecek adam arıyorum. Var mı gönüllü? : ;D Genişletmek için tıkla ... Varrr , yabancıya gitmesin bari ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Dövecek adam arıyorum. Var mı gönüllü? : ;D Genişletmek için tıkla ... Varrr , yabancıya gitmesin bari ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Kas 2009 #13,819 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Büyüklerime elim kalkmaz yahu... ;D Küçüklerime kıyamam... ;D Yaşıtlarım, DİKKAT... ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Büyüklerime elim kalkmaz yahu... ;D Küçüklerime kıyamam... ;D Yaşıtlarım, DİKKAT... ;D ;D ;D
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 2 Kas 2009 #13,820 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Büyüklerime elim kalkmaz yahu... ;D Küçüklerime kıyamam... ;D Yaşıtlarım, DİKKAT... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... OOOO Oynamayı bilmiyosun yerim dar diyorsun, yer buluyoruz yenim dar diyorsun, nasıl iş bu...? ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Büyüklerime elim kalkmaz yahu... ;D Küçüklerime kıyamam... ;D Yaşıtlarım, DİKKAT... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... OOOO Oynamayı bilmiyosun yerim dar diyorsun, yer buluyoruz yenim dar diyorsun, nasıl iş bu...? ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Kas 2009 #13,821 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sesli düşündüm ;D... Elim ağırdır, uygulamaya geçmeyeyim o yüzden... ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sesli düşündüm ;D... Elim ağırdır, uygulamaya geçmeyeyim o yüzden... ;D ;D ;D
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 2 Kas 2009 #13,822 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Sesli düşündüm ;D... Elim ağırdır, uygulamaya geçmeyeyim o yüzden... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Sen kimseye kıyamazsın...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Sesli düşündüm ;D... Elim ağırdır, uygulamaya geçmeyeyim o yüzden... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Sen kimseye kıyamazsın...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Kas 2009 #13,823 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Doğru ...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Kas 2009 #13,824 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Muhabbetinize de doyum olmuyor yani... Neyse, kolay gelsin herkese . Ben de gideyim bari...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Muhabbetinize de doyum olmuyor yani... Neyse, kolay gelsin herkese . Ben de gideyim bari...