Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,904
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

"Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun..." ;D

Yarından sonra bir değerlendirme yaparım Murat, beklemede kal... ;D

Etiketler

Bence akıllılık edersin ;D...

Bu gün sanki biraz dizlerimde ağrı var gibi, yani yağış olabilme ihtimali yüksek; ancak, dediğim gibi yarından sonra bakarız gene duruma ;D... Bakmışsın kar yağdırmışım ;D ;D ;D....

ekiNoks' Alıntı:
Bence akıllılık edersin ;D...

Bu gün sanki biraz dizlerimde ağrı var gibi, yani yağış olabilme ihtimali yüksek; ancak, dediğim gibi yarından sonra bakarız gene duruma ;D... Bakmışsın kar yağdırmışım ;D ;D ;D....

;D ;D ;D ;D ;D

Haber Yayın Tarihi: 27.10.2009 13:20

Antalya'daki Beydağları'nın denize yakın en yüksek noktası olan 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesine ilk kez motosikletle çıkıldı.

Doğa sporları tutkunlarının yıllardır yaya olarak ulaştığı zirveye Kemer'in şampiyon endurocuları altlarındaki motosikletleriyle ulaştı. Motosikletliler, zirve yolunun son 3 kilometrelik bölümünü 5 saatte aşabildi. 11 kişilik ekiple yola çıkanlardan, zirveye ulaşabilenler yanlarındaki Türk bayrağını teleferik istasyonuna astı.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü üyelerinin yer aldığı 11 kişilik ekip, Tahtalı Dağı'nın zirvesine ulaşmak için Kemer'den motosikletleriyle yola çıktı. Dağın, kuzey batısındaki Çukuryayla'da ekipten 8 kişi motosikletlerini bırakarak engebe dolu yolda arkadaşları Burak Özdemir, Mehmet Özdemir, Ali Özgül, İsmail Özgül ve Öner Örmeci'ye yardımcı oldu. Eğimin zaman zaman 60 derece ulaştı kayalık yolda arkadaşlarına yardımcı olan sporcular motosikletleri yokuşta yol alabilmeleri için halatlarla çekti.

Tahtalı Dağı'nın 2 bin 365 metrelik zirvesine sadece Mehmet Özdemir, Burak Özdemir. Ali Özgül, İsmail Özgül ve Öner Örmeci ulaşabildi. Zirveye ulaşan sporcular, "Bu bizim için büyük bir onur. Ancak bu yolculuğu tek başımıza yapmadık. Takım arkadaşlarımızın yardımlarıyla, kısaca Kemer Enduro Motosiklet Kulübü olarak, kulübümüz adına zirveye vardık. Yanımızda getirdiğimiz şanlı bayrağımız zirvede dalgalanınca tüm yorgunluğumuzu unuttuk." diye konuştu.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir de, "Türkiye'nin en zorlu parkurunda, dünya çapında yapılacak bir yarışma için hazırlanıyoruz. Gerekli izinleri almamız durumunda denizden başlayıp zirvede sona eren, yaklaşık 40 kilometrelik bir yarış olacak bu. Bu parkurun en tehlikeli ve zor bölümünün aşılıp aşılamayacağını önce kendimiz test etmeliydik. Bunu da gerçekleştirdik." dedi.

Sizlerede günaydınlar olsun yüzlerinizden gülümseme hiç eksik olmasın. uzun süredir hazırlamaya çalıştığım yılların birikimi olan gökçeada gezimiz yayına girmiştir bilgilerinize. umarım faydalı olur, keyifli seyirler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41430.0

Sevindim senin adına :smiley:. Bu arada, sen bir ara fotoğrafçılığa merak sarmıştın, yok mu yeni fotolar?

Ben de iyiyim işte, çok şükür. Ev le iş arasında geçiyor hayat... :smiley:

ekiNoks' Alıntı:
Sevindim senin adına :smiley:. Bu arada, sen bir ara fotoğrafçılığa merak sarmıştın, yok mu yeni fotolar?

Ben de iyiyim işte, çok şükür. Ev le iş arasında geçiyor hayat... :smiley:
Var.. :D Var da koymaya üşeniyorum. :D

Profesyonel sporcuymuş.!!

Son aylarda biraz kilo aldığımdan spor salonuna yazıldım, biraz koşarsam form tutarım diye. Özellikle kadınların çokça olduğu bir salonu tercih ettim, paraya kıyıp. Daha ilk günden yandaki banta sarışın bir kız geldi. Gülümseyerek sohbete başladık. Ben Amerika günlerimi anlattım, yaşamımı anlattım. Kızın güzelliğinden başım dönmüş halde, altta kalmamak için hızı da onunki gibi ayarladım. Tam 3 gündür, günde 3 kez ağrı kesici alıyorum ve ağrılarım hala geçmedi. Ben banttan inince söyledi profesyonel sporcu olduğunu. Vücudunun kusursuz olmasından anlamalıydım ama aklım yataktaydı o anda.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR