Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,535

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TezzMertek' Alıntı:
Piyasa .?
Az önce açıldı.
:smiley:
istanbul izmire göre daha geç uyandığından bizde çok geç açılıyor sonrada zaten mesai bitiyor :D :D :D
istanbuldan kendi izlenimim yılların birikimi ile :
saat- 9.30 henüz sabah daha uyanmamış olabilir (benim düşüncem)
saat-10.30 henüz işe gelmemiştir ( benim düşüncem )
saat-11.30 (sekreteri) henüz sabah kahvaltısını ediyor
saat- 13.30 efendim kendileri şuan şirket içindeler ben size dönerim
saat-16.00 haklısınız biliyorum ama ne yapabilirimki şuan toplantıdalar
saat -17.30 aaa ben size dönmeyi unutmuşum hımmm efendim beyefendiler az önce çıktılar sanıyorum yarın burada olurlar kendileri

bu bir türkiye işadamları klasiğidir hiç bir yerden alıntı değildir şuan klavyemden çıktığı gibidir :D

çok geç oldu biliyorum ama anca yükleyebildim bunları
bizim lütenitsa yapımından görüntüler

Fotoğraf-0053.jpg

Fotoğraf-0054.jpg

Sönmez Mangal Kömürü kullan Ömer.
Kıvılcım çıkarmıyor.

;D

Boş kavanozları hangi adrese postalamamız gerekiyor Perihan.??

ne bunlarya dehşet manzara görüntüleri , hele ömer bu şuana ait bir resimmi bu manzara , yemek tarifi yapanlar yemeğin nerelerde pişirlidiği adresleri de yazmak zorunda kurallara göre :D :D

Teşekkürler çağdaş bey kardeşim sizede iyi akşamlar
malesef gün boyu fıkır fıkır kaynayan arkadaşlar şuan ofline görünüyorlar , işlerinden evlerine , evlerinde ki bayan arkadaşlarımızda dedikodu yapmaya gitmişler sanırım :D :D
yarın onlar bunu okuduklarında ben ofline olmam lazım :D :D

Ne güzel işlerinden evlerine.. Keşke ben de bi üniversiteyi kazanıp gitsem de işimden eve gidiyor olsam :(

cagdas90' Alıntı:
Ne güzel işlerinden evlerine.. Keşke ben de bi üniversiteyi kazanıp gitsem de işimden eve gidiyor olsam :(
inşallah herşey gönlünce olsun çağdaş ,olucağına ben canı gönülden inanıyorum ,yeterki iyi bir eşin olsun ama bu senin elinde değil işte bu çok ayrı bir konu umarım onuda başaracaksın her ne kadar kader ile ilgili olsada .

İnşallah Kemal abi. Bugün dershanede rehberlik hocaları falan saçmaladı biraz moralim bozuldu. İbgiliz dili ve edebiyatı okumak istiyorum ben İngilizce öğretmeni olmak istiyorum, bana onda pek iş yok bulsanda yükselemezsin tıp oku diş hekimliği eczacılık mühendislik oku falan deyince moral taban.. İngilizce öğretmeni de iş bulamayacaksa bu ülkede, pes artık.

seyyah-34' Alıntı:
Teşekkürler çağdaş bey kardeşim sizede iyi akşamlar
malesef gün boyu fıkır fıkır kaynayan arkadaşlar şuan ofline görünüyorlar , işlerinden evlerine , evlerinde ki bayan arkadaşlarımızda dedikodu yapmaya gitmişler sanırım :D :D
yarın onlar bunu okuduklarında ben ofline olmam lazım :D :D

ooooo burda tencereler kaynamış, sohbetler kaynamış, amma kaynatmışsınız yahu :D :D :D...

Kemal abi ne dedikodusu, az önce şu Perihan ın bahsettiği lütenitsa nın yapım aşamasını bitirdik annemle. Allah bilir kaç kova biber, kaç kova domates doğradık bu akşam iki kişi :D. Dedikoduya hal kalmadı valla, hem annemle de dedikodu sarmıyor zaten ;D Daha patlicanlar közlencek, bana müsaade :D :D :D

İyi akşamlar Kemal abi, İyi akşamlar Çağdaş...

cagdas90' Alıntı:
İnşallah Kemal abi. Bugün dershanede rehberlik hocaları falan saçmaladı biraz moralim bozuldu. İbgiliz dili ve edebiyatı okumak istiyorum ben İngilizce öğretmeni olmak istiyorum, bana onda pek iş yok bulsanda yükselemezsin tıp oku diş hekimliği eczacılık mühendislik oku falan deyince moral taban.. İngilizce öğretmeni de iş bulamayacaksa bu ülkede, pes artık.
Hocalar yaparlar,takmamalı. ;D

Ama tabii ki meslek seçiminde en doğrusu yine de rehberlik öğretmenlerinden görüş alınmalı. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri