Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,780

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Netten alıntı ;D

Kısır döngü

Sürekli kilolarından şikayet eden ama yemek zevklerinden de vazgeçmeyen insanları anlamıyorum. Yemekten kalkıyorlar ve merdiven çıkamadıklarından, rahat nefes alamadıklarından tutun da kıyafet seçimine kadar birçok konuda sıkıntı çektiklerinden bahsediyorlar. "Peki niye kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz?" diye sorunca da "Aman canım, bir kere geliyoruz dünyaya. Yemeyeceğiz de ne yapacağız?" diyorlar. Evet işte, bir kere geliyoruz dünyaya onu da adam gibi yaşayın. Ya boğazınızı tutun ya da çenenizi. Bunaldım canım bir haftadır kilo muhabbetinden!

selamlar arkadaşlar uzun süredir girip bakamıyordum.bugun FENERBAHÇE.org de bir haber okudum.sizlerle paylaşmak istedim.

"""Kulübümüz ile Düzce Valiliği arasında imzalanan bir protokolle, Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi sınırları içerisinde bulunan 1300 rakımlı Topuk Yaylası, kamp tesisleri yapılması amacıyla 25 yıllığına Fenerbahçe Spor Kulübü'ne devredildi. Topuk Yaylası'nı Fenerbahçe'ye devredilmesi nedeniyle Düzce Valiliği'nde düzenlenen imza törenine Kulübümüz İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar, Düzce Vali Vekili Osman Demir, Düzce Milletvekilli Metin Kaşıkoğlu ve Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu ile Topuk Yaylası civarındaki köylerin muhtarları katıldı. Düzce Vali Vekili Osman Demir, tesisin Düzce ve çevresine çok şey katacağını belirtirken, İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar ise, "Bu kamp tesisleri ve sosyal tesisler çok güzel olacak. Buraya 90 odalı, tamamen ahşap bir otel ve doğayı kirletmeyecek bir tesis yapacağız. Ayrıca 2 futbol sahası ve oyun parkları da bu tesis kapsamında yer alacak. Tesisin tamamlanmasından sonra kamp çalışmalarımızı burada yapacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından Topuk Yaylası'nı Kulübümüze devreden protokol imzalandı.

Yar saçların lüle lüle.
Topuk Yaylası sana güle güle.

Adaşım.

Düzce Valisi ve Belediye Başkanı 2010 Gezenbilir Doğa Sporları Festivali için bize başka bir yaylayı tahsis edecekler.
Yer konusu şimdiden kesinleşti derdim ama 2-3 bölge arasında seçim yapacağız.

Gezenbilir Derneğinin Genel Kurul çalışmaları sebebi ile İstanbul daki arkadaşlar epey yoğunlar.
Aralık ayında bu konuya tekrar döneceğiz.
2010'a girmeden yer konusunu kesinleştirme düşüncesindeyiz.

Yani ortada korkulacak bir durum yok.

2010 Selam , Festivallere DEVAM.

adaş öyle bir kayyım yoktu zaten.grubumuz büyük bir grup mutlaka cözüm bulunur.hem orada çok yayla var.mutlaka birine çörekleniriz:smiley: ;)

Aynen.

Düşünülen yerlerden biri de Hasanlar Baraj Göleti çevresi. ( Abant Gölünden daha büyük bir yer kaplıyormuş.)

legolas' Alıntı:
yada AZİZ başkanımdan kullanım için izin alırız.hehe bizim topcularla idman yaparım :smiley:

2009 için izin alınmıştı.
Ama gelecek sene orada inşaat çalışmaları olacaktır o nedenle bize uymaz artık.
+ Çok daha büyük bir alana ihtiyacımız olacak seneye.

Bu sene kulüplere davet mektubu yollayamadık ama seneye tüm kulüplere davet mektubu yolalyacağız.
Takım halinde yarışmaları için.
Off - Road Yarışmasına katılmasalarda yarışabilecekleri branşlar olacak nasılsa.

oo bu haber güzel oldu.bizim gruptaki arkadaşlarla bizde hazırlık yapar,yarışlara katılırız belki.hem o zaman izmirden ulaşım sorunuda olmaz büyük bir otabüs tutarız.

adaş birde ağustos sonu gibi BOZDAĞ kampı yapacakmışsın facebook ta davet geldi ramazan olacak yaww.bari bayram sonrası olsaydı :smiley:

30 Ağustos Bozdağ Çıkışı

Geçen sene solo yapmıştım bu sefer kamp olarak organize edeyim dedim.
Ramazan ayına denk geliyorsa elimden ne gelir.
Zafer Bayramı çıkışı yapacağız işte.

Tabi Gezenbilir Derneğinin Genel Kurulu 30 ağustosa sarkmazsa.

Ben size teşekkür ederim Ahmet bey. Kısa bir süre böyle idare edelim, en kısa zamanda soruna köklü bir çözüm bulacağım. Anlayışınız için de çok teşekkür ederim :smiley: Keyifli sohbetler...

Nasılsın Fatma evinde gibi mi ? :D
Yolumuz uzun Sedat bey taşı toprağı engeli bol , zaten bizim de aradığımız bu değil mi ? :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR