Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
selamlar arkadaşlar uzun süredir girip bakamıyordum.bugun FENERBAHÇE.org de bir haber okudum.sizlerle paylaşmak istedim.
"""Kulübümüz ile Düzce Valiliği arasında imzalanan bir protokolle, Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi sınırları içerisinde bulunan 1300 rakımlı Topuk Yaylası, kamp tesisleri yapılması amacıyla 25 yıllığına Fenerbahçe Spor Kulübü'ne devredildi. Topuk Yaylası'nı Fenerbahçe'ye devredilmesi nedeniyle Düzce Valiliği'nde düzenlenen imza törenine Kulübümüz İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar, Düzce Vali Vekili Osman Demir, Düzce Milletvekilli Metin Kaşıkoğlu ve Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu ile Topuk Yaylası civarındaki köylerin muhtarları katıldı. Düzce Vali Vekili Osman Demir, tesisin Düzce ve çevresine çok şey katacağını belirtirken, İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar ise, "Bu kamp tesisleri ve sosyal tesisler çok güzel olacak. Buraya 90 odalı, tamamen ahşap bir otel ve doğayı kirletmeyecek bir tesis yapacağız. Ayrıca 2 futbol sahası ve oyun parkları da bu tesis kapsamında yer alacak. Tesisin tamamlanmasından sonra kamp çalışmalarımızı burada yapacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından Topuk Yaylası'nı Kulübümüze devreden protokol imzalandı.