arwin
Sadık yarim , kara toprak...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Tercihleri iyi yapabilmek lazım yoksa zindan olur hayat...
Tercihleri iyi yapabilmek lazım yoksa zindan olur hayat...
Sataşmalar iyi değildir.Ayip ayip det ordangulsahgulteki' Alıntı:genelde erkekler gıcık olurya bayanları sinir ederlerya düşünemedim bayan olduğunu
Ne farklı birşey yazması; bu durumda mutlu iseniz otoban cıkın hız sınırı yok, yolsizin, sohbet sizinHC' Alıntı:biz böyle mutluyuz Madenci sen katılma istersen farklı bişeyler yaz ilgimizi çekerse dvmını getiririz okey.
MADENCİ' Alıntı:Ne farklı birşey yazması; bu durumda mutlu iseniz otoban cıkın hız sınırı yok, yolsizin, sohbet sizin
Hicran sende biraz ani parlama hallerimi var..
gulsahgulteki' Alıntı:www.birlikfm.net
Ne anlatmak istiyorsun. Cümle arası kelime oyunlarını sevmem benim anladıgım,alamam gereken birşey yok. Benim dedigim birşeye otomatik tepki verdin. Ondan sordum anlık parlama halin mi var diye yoksa beni ilgilendiren birşey yok sohbetine hoşluklar dilerim sanaHC' Alıntı:sana ne uyandırdığına bağlı
sana ne lazım olayı
MADENCİ' Alıntı:Ne anlatmak istiyorsun. Cümle arası kelime oyunlarını sevmem benim anladıgım,alamam gereken birşey yok. Benim dedigim birşeye otomatik tepki verdin. Ondan sordum anlık parlama halin mi var diye yoksa beni ilgilendiren birşey yok sohbetine hoşluklar dilerim sana