Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,594

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

seve seve sen nerde ikametgah ediyorsun bu arada söylemeden geçemicem inanılmaz bir tanıdığıma benziyorsun ve ben o kişiyi hiiç sevmem her gördüğümde nefretim 2 kat artıyor sakın üstüne alınma ama öyle valla ilerletip foto. koymayı öğrenirsen profiline başka bir foto. koy bakalım bakım belki bana öyle gelmiştir.

yüzme konusunda korkma bir kere öğrendin mi bir daha ayırmayın beni denizlerimden dersin bizim vatanımız CENNET 3 yanı denizle kaplı bakalım tadına

şimdi oldu tamam gülşah bu kalsın bence.

:smiley: diğer türlü bir gerginlik var gibi aramızda

dikkate aldığın için teşekkür ederim.

Hanımefendiler kavgamı ediyorusunuz ayip ayip..

hakan.kavakli' Alıntı:
Kavgayı kesin kızlar..

Güzellik konusunu siz niye tartışıyorsunuz...Bütün bayanlar güzeldir....

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır

ben Gülşah a göre bakımsızım sanırım ama nerden vardınız vardı bu kanıya bilmem görmedi beni hiç neyse değiştiriyorum profil fotomu.

Alıntı sahibi: hakan.kavakli, Tarihi: Bugün 16:26:46
Kavgayı kesin kızlar..

Güzellik konusunu siz niye tartışıyorsunuz...Bütün bayanlar güzeldir....

HC' Alıntı:
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır

ben Gülşah a göre bakımsızım sanırım ama nerden vardınız vardı bu kanıya bilmem görmedi beni hiç neyse değiştiriyorum profil fotomu.
Burası kadınların görsellik üzerine kavga alanına dönecek çekilmek gerek aradan.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
zakalp

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR