Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,619
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ya bide yavru kedi ister misiniz duman kızım tam 5 tane doğurdu biraz büyüsünler sevim azcık isteyenlere dağıtmak isterim
ama benim kızlarım çok güzel.

Etiketler

gulsahgulteki' Alıntı:
ay benim kedide doğum yapıcak ben size yollayım:p

kedilerimi çok seviyorum aynı sevgiyi değerli annemden de kediciklerime vermesini bekliyorum ama bekliyorum inanılmaz kızıyor bana 1 tane yetmiyor gibi gitmiş bide 5 tane doğurmuş diye nasıl kızıyor :smiley: kızımın çoçuklarının babası belli değil çünkü evden kaçmış ve babamız kim bilmiyorum.
duman bir serseri kediden doğurdu bu bebeklerini

hehehhehehehhehehehhhhhhhhhhhhhehehehehehhee
bende o yüzden kedime çok kızmışımdır namusumuzu paspas ediyor:D
cinsi nedir kedilerinizin

Amerikan Bobtail kedicimin.

bildiğin gibi değil bende kızıyorum ama biziim kız gönül ota da b.. da olayı :smiley:

Merhaba Arkadaşlar;

Niğde Bolkarlar - Medetsiz Dağı Zirvesinden ;

Medetsiz_254.jpg

Yükseklik 3524m olarak geçsede GPS kayıtlarına göre 3532 m (-/+2 m EGNOS) idi.

Hafta sonu Bursa'ya gidiyorum. GPS cihazımın şarjı bitti. Şarj kablosunu almaya büroya gelmiştim.
Fırsat varken Medetsiz fotolarını da PC ye atıp , boyutlandırdım.
Ayrıca harici Diske alıp Bursa'ya yanımda götüreceğimde.
Şimdi kallkıyorum.

İyi haftalar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
zakalp

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR