KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
maksat çocukların gönlü olsun,illede balık tutmak istiyorlarmış kamp yerinde ,tutabilir miyiz abi falan dediler,dedim oğlum durun bi ya acele etmeyin hele biz bi konu üzerinde çalışalım uzman arkadaşlarla size iletiriz sonuçları yani bizde isteriz tabiki çocuklar gülüp eğlensin fakat öyle ha deyince olmuyor bu işler,biliyosun ince işler bu işler
tutabilirsiniz veya tutamazsınız demekle olmuyor işte keşke öyle olsa,bir takım engelleri aşmak lazım önce bir su olacak iki suda balık olacak üç olta olacak dört şans beş yem,var mı arttıran?bak satıyorum sat.....
sattım.
Uşak'lı arkadaşım kampta balık tutma konusu aydınlığa kavuşmuştur herhalde,ona göre yani kampa gideceğin vakit tedarikli olursan şansın var demektir,başka sorun olursa çekinme lütfen,yok canım teşekküre gerek yok,biz sadece görevimiz yapıyoruz
Biraz kendinden bahsedersen daha çabuk kaynaşırmışız gibime geliyor . Gerçi Süha gelince seni sorguya çekecektir muhakkak ama o sormadan ben seni uyarmış olayım ;D...