Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,844
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Hatıra Ormanı değil de Özel Ağaçlandırma yapmayı düşünüyorum ben.
Saha 40 yıllığına bize tahsis ediliyor.!
Ya da Hazine de saha kiralayıp zeytin veya başka bir tali orman ağacı dikeriz.

Etiketler

meraba arkadaşlar bundan sonra bazen sizlerle doğada edinmiş olduğum engin deneyimlerimi paylaşmak istiyorum bu tip konularla ilgili olarak kafanıza takılan her türlü sorulara bilgim dahilinde yanıt vermeye çalışacağım,şimdilik bu kadar açıklama yeterli sanırım,ilk konuya en kısa zamada geçiçem,forumdaki herkese selam

Süha soru 1 -
Doğa da kamp yapmaya gittiğimizde torbasında sıkışmış durumda taşıdığımız Uyku tulumumuzu kamp yerine gelip,
kampımızı kurduğumuzda mı açalım ?
Yoksa akşam yatarken mi.?

Engin deneyimlerin ile yanıtlaman ricası ile.
Detaylara inmen ayrıca sevindirir bizi.

sevgili Murat sorunun yanıtı basit,eğer kamp alanına ilk vardığınızda biraz dinlenmek isterseniz hemen açıyorsunuz yok arkadaş biz gece onikiden önce
yatmayız diyosanız yatmadan evvel açabilirsiniz

konuyla ilgili detay:kamp alnına götüreceğiniz uyku tulumunu bir kaç gün evvelden yumoş la yıkarsanız,yatarken hoş bi yumuşaklık ve koku elde edersiniz

bu arkadaşlarda demişlerki uyku tulumu konusunu anladık fakat pijama konusu ile ilgili kafamıza takılan bazı şeyler var mesela diyorlar ki çizgili pijama olmadan kampa gidilmez bu konu hakkında bizi aydınlatırsanız seviniriz

cevap veriyorum arkadaşlar herıld yani çizgisiz pijama olmadan bi kamp tam manasıyla kamp sayılmaz

hatta zaten ormanın girişinde yazar,çizgisiz pijama olmadan kamp yapmak yasaktır diye

çizgili pijama hakkındaki detay da şudur,olur ya yanlışlıkla kamp yerinden uzaklaştınız sabahleyin uyku mahmuru bi şekilde,üzerinizdeki çizgili pijama reflektör vazife görüp 100 metreden bile yerinizin kolaylıkla tayinini sağlıyacaktır.

ekiNoks' Alıntı:
Ne oluyor yahu, pijama partisi mi var? Benim niye haberim yok? ;D ;D ;D

yok yanlış anlama Fatoş pijama partisi yok,acemi ikitane Alanya'lı doğacı varda onların sorusunu yanıtlıyorum,yarın öbürgün kafalarına göre kalkar giderler biz kamp yapıcaz diye kurda kuşa yem olurlar Allah muhafaza

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR