Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hatıra Ormanı değil de Özel Ağaçlandırma yapmayı düşünüyorum ben.
Saha 40 yıllığına bize tahsis ediliyor.!
Ya da Hazine de saha kiralayıp zeytin veya başka bir tali orman ağacı dikeriz.
meraba arkadaşlar bundan sonra bazen sizlerle doğada edinmiş olduğum engin deneyimlerimi paylaşmak istiyorum bu tip konularla ilgili olarak kafanıza takılan her türlü sorulara bilgim dahilinde yanıt vermeye çalışacağım,şimdilik bu kadar açıklama yeterli sanırım,ilk konuya en kısa zamada geçiçem,forumdaki herkese selam
Süha soru 1 -
Doğa da kamp yapmaya gittiğimizde torbasında sıkışmış durumda taşıdığımız Uyku tulumumuzu kamp yerine gelip,
kampımızı kurduğumuzda mı açalım ?
Yoksa akşam yatarken mi.?
Engin deneyimlerin ile yanıtlaman ricası ile.
Detaylara inmen ayrıca sevindirir bizi.
sevgili Murat sorunun yanıtı basit,eğer kamp alanına ilk vardığınızda biraz dinlenmek isterseniz hemen açıyorsunuz yok arkadaş biz gece onikiden önce
yatmayız diyosanız yatmadan evvel açabilirsiniz
konuyla ilgili detay:kamp alnına götüreceğiniz uyku tulumunu bir kaç gün evvelden yumoş la yıkarsanız,yatarken hoş bi yumuşaklık ve koku elde edersiniz
bu arkadaşlarda demişlerki uyku tulumu konusunu anladık fakat pijama konusu ile ilgili kafamıza takılan bazı şeyler var mesela diyorlar ki çizgili pijama olmadan kampa gidilmez bu konu hakkında bizi aydınlatırsanız seviniriz
çizgili pijama hakkındaki detay da şudur,olur ya yanlışlıkla kamp yerinden uzaklaştınız sabahleyin uyku mahmuru bi şekilde,üzerinizdeki çizgili pijama reflektör vazife görüp 100 metreden bile yerinizin kolaylıkla tayinini sağlıyacaktır.
yok yanlış anlama Fatoş pijama partisi yok,acemi ikitane Alanya'lı doğacı varda onların sorusunu yanıtlıyorum,yarın öbürgün kafalarına göre kalkar giderler biz kamp yapıcaz diye kurda kuşa yem olurlar Allah muhafaza