Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,910
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

konuyu saptırmak istemem ama hazır aklıma gelmişken sormak isterim,köpeğin yanında deveye binsek sorun olur mu acaba,yok yok hatlar karıştı gene bende galiba,soru şuydu değil mi ;devenin neresi doğrudur?bakalım..

Etiketler

valla arkadaşlar ben ilk bakışta devenin doğru bi tarafını bulamadım,ama daha detaylı bi inceleme yapıcam

Birde bu resmi incele Süha efendi.

[attachment=1]

adsızz.JPG

alihay' Alıntı:
ön ayakları yere 90 derelik bir açıyla basıyo bence ön ayaklar doğru

TezzMertek'in devesi ile ilgili olarak Ali'ye katılıyorum,zaten yaşlı bi deve,yazık güneşin alnında fazla beklemesin

yanına gitseydim o resimde gözükürdü,gözükmediğine göre gitmemişim demektir

Figo'nun resmine gelince,deve desek deve değil,gergedanı andırıyor az buçuk,hayvanat bahçesine döndü forum,hadi buyur bakalım burdan yak

ekiNoks' Alıntı:
Bence sen gittin de yüzünü göstermek istemediğinden yoksun karede Süha ;D ;D

valla ne yalan söyliyeyim Fatoş bir an için gitmeyi aklımdan geçirdim fakat sonra baktım ki mesir macunu kalmamış,vazgeçtim,öteki türlü(karayolu,havayolu)uzun sürer şimdi.hava da sıcak zaten,anlıyorsun değil mi

arwin' Alıntı:
Süha gel uymayalım biz bu deveye de muhabbetine de yoldan çıkmayalım

Ahmet kurtar beni,sen bulaştırdın sen kurtar,çeşitler çoğalmaya başladı kedi,köpek,at derken deve,gergedan aldı başını gidiyor,o bir şey değil ezilmekten korkuyorum,en iyisi biz başa dönelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri