KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
günaydın arkadaşlar
dün başıma garip bi olay geldi,şöyle oldu;hani biz burada karpuz muhabbeti yaptık ya,işte onun üzerine dün bir komşu kapıdan bi tabak karpuz getirdi
aslında biz onlara tabakla pasta vermiştik hani adettir ya o da dolu getirmiş işte,o bir sey değilde ben korkmaya başladım biraz ,çünkü önceki günde yılanlardan bahsetmiştik,arkadaş yılanda tabak ta gelmez ki,Arwin Ahmet hep senin başının altından çıkıyor bunlar,aldık mı başımıza belayı,bu yılanlar ziyarete gelirse yandık valla,kaçıcak delik bulamam,bugünden tezi yok bi zurna almaya karar verdim,onla yatıp kalkıcam,ne me lazım belli mi olur bu yılanların sağı solu bakarsın çıkar gelirler,karpuzlar gibi,yaktın beni Arwin Ahmet alıcağın olsun,sen git festivallerde eğlen süha burda elinde zurnayla yılan nöbeti tutsun,ohhh ne güzel valla,neyse ne yapalım başa gelen çekilirmiş,bekliyip görücez artık.
not:bu arada unutmadan festivale gidecek olan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim,gidemeyecek olanlar içinde bol bol eğlensinler.
Biz de Candan abla, Handan Hanım, Nuran, Perihan' lar anlaşsak, toplansak, plan yapsak, bir hafta sonu bayan bayana bir tatil yapsak diye düşündüm bir an... ;D ;D ;D Ay, düşüncesi bile çok güzel.
Biz de Candan abla, Handan Hanım, Nuran, Perihan' lar anlaşsak, toplansak, plan yapsak, bir hafta sonu bayan bayana bir tatil yapsak diye düşündüm bir an... ;D ;D ;D Ay, düşüncesi bile çok güzel.
ah be abicim,bende gitmek istiyorum fakat keşke daha önceden haberim olmuş olsaydı,ona göre plan yapardım bende,işler karışık bu aralar biraz,bildiğin gibi değil yani,herneyse kısmet değilmiş bu sefer ki demek ki bi dahaki sefere inşallah diyelim.