Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,725

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Dağlar, yaylalar serin olur Fatoş. Hele birde buz gibi kaynak suları ile. Oy oy. Daha fazla yazmayayım. Canım çekti...

arwin' Alıntı:
Uğraşma yılanlarla Süha bi iyilik yapıcaklar sana sonunda ! :smiley:

günaydın arkadaşlar
dün başıma garip bi olay geldi,şöyle oldu;hani biz burada karpuz muhabbeti yaptık ya,işte onun üzerine dün bir komşu kapıdan bi tabak karpuz getirdi
aslında biz onlara tabakla pasta vermiştik hani adettir ya o da dolu getirmiş işte,o bir sey değilde ben korkmaya başladım biraz ,çünkü önceki günde yılanlardan bahsetmiştik,arkadaş yılanda tabak ta gelmez ki,Arwin Ahmet hep senin başının altından çıkıyor bunlar,aldık mı başımıza belayı,bu yılanlar ziyarete gelirse yandık valla,kaçıcak delik bulamam,bugünden tezi yok bi zurna almaya karar verdim,onla yatıp kalkıcam,ne me lazım belli mi olur bu yılanların sağı solu bakarsın çıkar gelirler,karpuzlar gibi,yaktın beni Arwin Ahmet alıcağın olsun,sen git festivallerde eğlen süha burda elinde zurnayla yılan nöbeti tutsun,ohhh ne güzel valla,neyse ne yapalım başa gelen çekilirmiş,bekliyip görücez artık.

not:bu arada unutmadan festivale gidecek olan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim,gidemeyecek olanlar içinde bol bol eğlensinler.

Biz de Candan abla, Handan Hanım, Nuran, Perihan' lar anlaşsak, toplansak, plan yapsak, bir hafta sonu bayan bayana bir tatil yapsak diye düşündüm bir an... ;D ;D ;D Ay, düşüncesi bile çok güzel. :D

ekiNoks' Alıntı:
Biz de Candan abla, Handan Hanım, Nuran, Perihan' lar anlaşsak, toplansak, plan yapsak, bir hafta sonu bayan bayana bir tatil yapsak diye düşündüm bir an... ;D ;D ;D Ay, düşüncesi bile çok güzel. :D
olabilir tabii ki

Süha, festivale gidenleri kene ler yiyecek gibime geliyor ;D, bu konuda ne tavsiye edersin arkadaşlara? ;D ;D

Fatoş, seninde dediğin gibi hanımlar toplanıp kendi faaliyetlerini yapsalarda bizde rahat rahat kampa gidip kafamızı dinlesek... :smiley: ;)

Bu arada Süha' dan günün sorusunu bekliyoruz...

arwin' Alıntı:
Ya Süha al zurnanı da yanına götüreyim seni de festivale öttür orda istediğin kadar :D :D

ah be abicim,bende gitmek istiyorum fakat keşke daha önceden haberim olmuş olsaydı,ona göre plan yapardım bende,işler karışık bu aralar biraz,bildiğin gibi değil yani,herneyse kısmet değilmiş bu sefer ki demek ki bi dahaki sefere inşallah diyelim.

ekiNoks' Alıntı:
Süha, festivale gidenleri kene ler yiyecek gibime geliyor ;D, bu konuda ne tavsiye edersin arkadaşlara? ;D ;D

benim nacizane tavsiyem şudur arkadaşlara,keneler onları yemeden onlar keneleri yemeyi başarırlarsa bi sorun çıkmaz diye düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR