Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,287

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Biz de teftişi hayırlısıyla bir atlatsak iyi olacağım inşallah :smiley:. Özetle; iş stresi haricinde çok şükür :smiley:...

merhabalar
ben geldim
nasılsınız arkadaşlar uzun zamandır yoktum kopuk kaldık Murat beyi göremedim ya ne iş

merhaba peşehodka ve diğer üyeler
burada tanımasakta yazılarla artık kaynaşmış durumdayız,tezzmertek de oldugu gibi eksiklik hemen hissediliyor;kaldı ki moderatörün -gezen ve güzel paylaşımlarda bulunan-fıkralarla bizi iş gerginliğinde gülümseten özel birinin işlerini bitirmesini özlemle bekliyoruz
peşehodka' Alıntı:
merhabalar
ben geldim
nasılsınız arkadaşlar uzun zamandır yoktum kopuk kaldık Murat beyi göremedim ya ne iş

alıntı yaparak bari sizi gülümseteyim,bu herkesin yapacagı birsey değil saolsun tezzmertek bunu çok iyi üstlenmiş
TezzMertek' Alıntı:
Öğlen Neşesi ;

Ehl-i keyf
Herkesin, "Burada çok güzel çay içilir, mangal keyfi yapılır..." diye yorumladığı yarım dairelik terasımı, "Burada ne güzel halı yıkanır, çamaşır kaynatılır..." diye yorumlayan başka anne var mı yaa?

dilek10021.png

Arkadaşlar ,

Geçen hafta Cuma günü forum da moderatörü olmadığım ama yakından takip ettiğim bir bölümünde, forum kurallarına ve ilgili konu başlığına uymayan tarzda yazılmış mesajların silineceğine dair üyelere özel mesaj atmak yerine direkt forumda ilgili konuya, " Bu mesajlar - benimki dahil- forum moderatörleri tarafından silinecektir." mesajı yazdığım için diğer yöneticiler ile biraz tartıştık.

Bu nedenle 3-4 gündür forumu sadece misafir olarak takip etmekteydim.
Sizlerin göremediği sadece yöneticilerin girebildiği bölümlerde tartışma da bir karara varıp sonlandırdığımızdan tekrar aranıza döndüm.
Bu tartışmanın içeriğini sizlere açıklayamıyor olsam da herkesin haklı olduğu yönlerde var haksız olduğu yönlerde.

Gezenbilir Ailesi büyüdükçe sorunlarımız da büyüyor ve sizlerin göremediği bir çok olay ve hadise oluyor.
Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği adı altında resmileşince burada ki tüm yazışmalarımız ve etkinliklerimiz çok daha ciddi bir mecraya sürükleniyor.

Forum üyelerinin her yazdığını sıkı denetime tabii tutsak bir dert, tutmasak bir dert.
Yine de en önemli sorunumuz Forumda açılan konuların içeriğine uymayan mesajların denetimi.
Standart formatlarda mesaj yazılması gereken sayfalarda (Tanışma Köşeleri - Kent Grupları) ve sadece bilgi verilmesi (Malzeme Tanıtımı - Araç - Gereç Özellikler vb.) gereken bölümlerde muhabbet tarzı mesajların yazılması forumun genel içeriğinin yavaş yavaş kaybolmasına ve içerik kirliliğine sebeb oluyor.

Şu an sitede Serbest Muhabbetin gerekli olup olmadığı bile tartışılmakta merak edenler için ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34040.0;topicseen

üye olarak bizler herşeyi bilemeyiz tabiii ama ben kendim adıma forumun uyguladıkları kurallar nedeni ile belli bir çizgiyi yakaladıgını düşünmekteyim.benim burada olmama ve kalmama neden oldu bu kurallar.
aramızda görmekten mutluluk duydum,özlemiştik ve bekliyorduk....
H O Ş G E L D İ N İ Z(Büyük harfle yazılmaz biliyorum ama bu özel bir durum affınıza...)

sevgili TezzMertek sen yokken yapmış olduğum şaka yollu takılmalarımda ölçüyü aşmamışımdır umarım(yani bunu seni kızdırmak anlamında söylüyorum)
ayrıca farkında olmadan forum kurallarını çiğnemiş olabilirim acemilikten(serbest muhabbet köşeşi deyince ne bileyim ben ipin ucunu kaçırmış olabilirim istemeden)neyse fazla uzatmak istemem,şimdiye kadar yazmış olduğum hikaye,fıkra,olay vs...'lerdeki mantık ''lafım meclisten dışarı mantığıdır'',bilgi almak ile ilgili olan yazılar merak kaynaklıdır ve ciddidir(çünkü bende bi doğacıyım ve ilgili aktiviteler hakkında bilgi almaktan zevk duyarım)konu ile ilgili olarak son eklemek istediğim cümle şudur şimdiye kadar sürç-ü lisan ettiysek affola
forumdaki herkese istanbuldan saygılar,selamlar

Süha Bey çekineceğiniz bir durum olmadı.
Ama Geyik mesajınıza hayli güldüm.
Şerif'i MSN'den bilgilendireyim de gelip yanıt versin o mesajınıza.
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR