KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Uğur olta sallarken yakınından geçen bir minik kaplumbağayı getirmişti yanıma.
Eve götürüp minik kızı Duru'ya göstereym diyordu ama ben " Kaplumbağa dışkılarında insanlara ve özellikle küçük çocuklara zararlı olabilecek bakteriler var. Eve götürmen riskli " diyerek vazgeçirdim.
Nette bu konuyu araştırabilirsiniz. Her canlı doğal ortamında güzeldir arkadaşlar.
Hımm,
Büyük bir cüsseye sahip olmalı.
Doğal ortamda ilerlerken çalı çırpıya takıldığı için keneni asılı kalamayacağını düşünüyorum.
Tabii minik bir kaplumbağa da.
Büyüklerinde birşey diyemem.
Keşke fotoğraflasaydınız ağabey.
Varsa görelim yakından.
merhaba arkadaşlar,bugün katıldım aranıza,adım süha,istanbulda ikamet etmekteyim,doğaya ve doğa sporlarına meraklıyım,işte kısaca böyle
şimdi gelelim asıl konuya doğa yürüyüşleri spor mudur yoksa sosyalleşme aracımıdır? benim bu konu hakkındaki fikrim ilk bakışta spor ağırlıklıdır ama bunun yanında sosyalleşmek te ister tabi ki ama sosyalleşebilir mi işte orası muallakta
Süha (slowworm), Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, Trekking belki hala bazı çevrelerce doğa sporu olarak kabul görmesede, günümüzde şehir ortamı dışında yapılan en güzel etkinliklerin başında gelmektedir, elbette sosyalleşme içeriğini de barındırıyor ama ben kişisel olarak daha çok spor olarak kabul ediyorum..
merhaba arkadaşlar adım süha istanbuldan katılıyorum doğa ve doğa sporlarına meraklıyım doğa yürüyüşleri spor ötesi birşeydir bence ayrıca sosyalleşme amacıda güder fakat başarılı olur mu bilinmez
arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı olacak ama şu site olayını çözmeye çalışıyorum biraz kafam karıştı yani erden yazıcam nerden yanıtlıyacam falan diye anlayışınıza sığınıyorum,be şahsen doğaya yakın olduğum için teknolojiye uzak kaldım biraz galiba