Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,755

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

huni.jpg

Kendi kendine gülene ,
;D

Teknolojik baskın
Aynı şehirde yaşadığım sevgilimin evine bir buket çiçekle gidiyorum. Yemekler hazırlanmış, romantik bir gece bizi bekliyor. Kapıdan içeri giriyorum. Sevgilim bilgisayar kamerasını açmış, başka şehirde olan diğer sevgilimle konuşuyor. İnternet aracılığıyla sevgilisi tarafından kamerayla basılan ilk ben miyim acaba?

Çolak ördek
Sen o ayak yarısı terlikleri, ailelerin tanışması esnasında oldu bittiye getirip bana bir güzel giydirerek, evinizin içinde çolak ördek misali yürümeme sebep oldun ya, ben de senden bunun intikamını almaz mıyım ey gelin adayı?

Korkma
İlk çıktığı günden beri her sayısını takip ettiğim mizah dergimin bazı sayılarını evde cam silmek için kullanan ablamın savunması; "Komik olmayanları seçtim korkma."

köy.öğretmeni, Erkek , 29 , Hakkari

Aşı
Geçen sene aşı kampanyası için sağlık memurları köye geldiler. Kadınlar çocukları aşılattırmak isterlerken, erkeklerin bir kısmı karşı çıktı. Kısırlaştırıyormuş aşı! Kahvede topladım erkekleri, hepsinden küçük olmama rağmen beni severler. Aşının önemiydi, bilmem neydi; o konulara girmedim. Bahçedeki yabani eriği gösterdim. "Bu ağaca küçükken aşılama yapılsaydı, şimdi yenecek meyve vermez miydi?" dedim, "Evet öğretmen bey" dediler. "Eee, aşılama yabani ağacı bile verimli hale getirirken siz nasıl, hem de devlet eliyle yapılan sağlık hizmetinden kuşku duyuyorsunuz?" dedim. Biliyorum, verdiğim örnek pek olmamıştı ama toprak insanına da başka ne örnek verebilirdim ki?

Camilere wireless

Namaz saatleri dışında cemaatin camilerde zaman geçirmesini sağlamak için kablosuz internet (wireless) hizmeti geliyor

Diyanet, önümüzdeki 4 yılda teknolojiden en üst düzeyde yararlanmayı ve cami cemaatini yararlandırmayı hedefliyor. Bu amaçla, ibadet saati dışında cemaatin vakit geçirebileceği mekanlar oluşturulacak camilerde kablosuz internet (wireless) hizmeti de sunulacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı, önümüzdeki 4 yılda teknolojinin sunduğu imkanlardan en üst düzeyde yararlanmayı amaçlıyor. Bilişim okuryazarı, çağdaş bilgi ve teknolojiye yatkın, teknoloji konusunda toplumun yönlendirilmesine katkıda bulunacak din görevlileri yetiştirmeyi planlayan Başkanlık, kurumsal portalı üzerinden, yaşlı, özürlü, entelektüel, genç gibi kullanıcı gruplarına dini bilgiler yayınlanacak. Bilgi Yönetim sisteminin, önümüzdeki 4 yıl içinde kurulması öngörülüyor. Vakitlerin normal oluşmadığı coğrafyalarda namaz vakitlerinin belirlenmesi de hedefler arasında bulunuyor

Merhaba arkadaşlar..

Keyifler nasıl....

Coşulmuş gene sabah sabah...Neşeniz daim olsun ...

Sevgiler tüm aile fertlerine (gezenbilir)

Merhaba Arkadaşlar ,

Bildiğiniz gibi Gezenbilir Dernek statüsüne kavuştu.
Bundan sonra yapacağımız etkinlikleri dernek çatısı altında yapacağımız için etkinliklerimiz de kullanmak üzere 50 * 70 cm. ebatlarında brandadan flama yaptırmayı düşünüyorum.

Gezenbilir Logosu ile hazırladığım flama örneklerini ilginize sunuyorum.

No:1
GezenbilirFlamaDenemesi-3.jpg

No:2
Flama-1.jpg

No:3
Flama-2.jpg

Numaralara göre değerlendirmeniz ricası ile.

Beyaz zemin üzerine olan daha güzel. İki tane logo yerine tek "GEZENBİLİR.COM - yoldan çıkanların yeri" olsa daha güzel olur sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR