Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 707,716
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Arkadaşlar merhaba, Pangea off road grubu olarak yeni ve değişik bir etkinlik planlıyoruz.Oryantiring e ilgisi olan arkadaşların altta verdiğim linki ziyaret etmelerin faydalı olacağını düşünüyorum.Ankara ve yakın bölgedeki arkadaşları bu etkinliğe bekliyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30829.msg270435#msg270435

Etiketler

103.png

ekiNoks' Alıntı:
Trekkingçiler, nerelerdesiniz yahu?

Günaydınlarrrrr :smiley:
Fatoşcuğum
Trekkingçiler olarak pazar gününün tadını çıkardık :smiley:
Aldığımız pozitif enerjiyi burada harcamayalm dedik galiba ;)
Tüm Trekkingçiler adına konuştum ama :smiley:

Dün harika bir gün gecirdik ;)
Fotoğrafları kısa zamanda aktaracağız. Doğa o kadar güzel canlanmış ki...
Hiç bu kadar canlı görmemiştim :smiley: Herkesin bu güzellikleri görmesini arzuladım.
Dünkü yeşillikler, çok sayıda şelaler adeta Kaz Dağları provası yaptırdı bize !
Gel 16 Mayıs gel ;)

Hoşbuldum :smiley: hafta sonu gezenbilirle keyifli bir fotoğraf turu yaptık her ne kadar 4 adet fotoğraf çektiysemde değişik bir parkur oldu benim için :smiley:

ozhtc35' Alıntı:
Hiç bu kadar canlı görmemiştim :smiley: Herkesin bu güzellikleri görmesini arzuladım.
Gel 16 Mayıs gel ;)

Parkur değiştirmeniz isabet olmuş.
:smiley:

Herkese iyi haftalar. Bu hafta Fethiye Ölüdeniz civarlarındaydık. Turistik gezilerden hazzetmediğimi anladım. Özellikle de bol çocuklu gezilerden. :smiley:

bu dinledikçe müzik kalitesinin artması gibi sanırım,daha güzel seyahatlerden sonra eskiden begenilen artık sevilmiyor
onderx' Alıntı:
Herkese iyi haftalar. Bu hafta Fethiye Ölüdeniz civarlarındaydık. Turistik gezilerden hazzetmediğimi anladım. Özellikle de bol çocuklu gezilerden. :smiley:

Hatice merhaba, ne güzel ön Kazdağları provası yapmış olmak, umarım yine birlikte olabiliriz Kaz Dağlarında :smiley:

ozhtc35' Alıntı:
Gel 16 Mayıs gel ;)

Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar...
Bende hafta sonu Marmaristeydim, çok güzel bir hafta sonu geçirdim.

Bu hafta sonu hiç kimse boş durmamış ne güzel, Marmaris nasıl dı Ümit ?

Çok güzeldi. Ben ilk defa gittim. Cumartesi günü bir toplantıdaydım. Marmaris gecesi çok güzeldi. Yemek sonrası barlar sokağına gittik. Pazar günü Ovacık diye bir yerde kısa bir trekking yaptık. Sonra saklı göl isminde bir yerde öğlen yemeğine gittik. Her dakikası dolu bir hafta sonuydu. Bu sabah Tekirdağ' a geldim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR