KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar bende doğa ve çevre gezginiyim amatörce ilk baharın harika resimlerini fotoğraflamak bir başka güzel oluyorr buraya yeni üyeyim istanbulu semt semt gezere bilmediğim yönlerini öğrenme çabasındayım birçok siteyi araştırdım bu konuyla ilgili burası bana uygun geldii konuyla ilgili paylaşımlar için aynı düşüncedeki arkadaşlarla burda karşılaşmak güzel
Tekirdağ Çorluda yaşıyorum. Aslen Sinop Gerze'liyim Otomotiv Sektöründe yaklaşık 21 yıldır çalışıyorum.Evliyim 12 Yaşında bir kızım var. Biz aile olarak doğayı ve doğada olmayı seviyoruz..Ayrıca yine Tatillerimizde Ülkemizi gezip tanımaya çalışıyoruz..
Trekking ve Kamplar başlıca tutkularımız..
Selamlar...
arkadaşlar sitenin yenisiyim ve nasıl trekking organizasyonları düzenleniyor burada ilan mı edliyor.katılmayı çok isterim .yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar sitenin yenisiyim ve nasıl trekking organizasyonları düzenleniyor burada ilan mı edliyor.katılmayı çok isterim .yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar incvz67, öncelikle Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz...
Yapılan bütün organizasyonlar ETKİNLİKLER başlığı altında, DOĞA SPORLARI, OFF-ROAD, FOTOĞRAF VE GEZİ, KÜLTÜR VE SANAT, FESTİVAL VE ŞENLİKLER, NAVİGASYON, TİCARİ TURLAR alt başlıkları içinde duyurulmaktadır. Kendinize uygun olan organizasyonlara katılmak için adınızı organizasyon listesine eklemeniz gerekmektedir. Şu an da size en yakın organizasyonlardan biri ''Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)'' budur, linkini veriyorum, katılmak isterseniz adınızı listeye eklemeyi unutmayın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0
incvz67' Alıntı:
hoşgeldiniz,yeni üyeleri aramızda görmek mutlu ediyor bizi
incvz67' Alıntı: