Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 714,830
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bulsam suç, bulmasam suç
6 aydan sonra çağrı merkezinde iş bulmama sevgili babamın yorumu: ''Evde telefonla bilgisayarın başındaydı; orada da öyle, bir de üzerine para veriyorlar, anlamadım gitti.''

Etiketler

Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir
Yani dik açı
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

Orhan Veli

Kaz Dağları projeleri uygulama aşamasında artık, kutluyorum Murat, bu yıl katılım daha fazla olacak sanırım...

Uygulama mı.?
;D ;D

Kipa alışveriş listesi bile hazırlandı çoktannnnnn.
Tek korkum son dakika bir aksilik çıkması.
:smiley:

Umarım çıkmaz, keyifli bir kamp olacak, bu defa trekking için daha fazla zaman ayırmak gerekir diyorum...

Evet.
Dere yatağının karşısında ki yamaçtan yukarı çıkmalı. Çok kaliteli patikalar ve yaşlı ağaçlar vardı.
Orman yolu sayesinde dinlenmeye de vakit kalıyordu yürürken.
Tabii Ayı ile karşılaşmazsak.
:smiley:

18 yasindaki kiz, annesine iki aydir hastalanmadigini soyler. Annesi, cok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuclar kizinin hamile oldugunu gosterir. Anne cildirmistir, bagirir cagirir ve 'Bunu yapan hangi
domuz,bilmek istiyorum!!!' der.

Kiz telefon acar ve yarim saat icinde bir Ferrari evin onundedurur, icinden hafif kirlasmis saclari ve cok pahali bir elbisenin icinde manyak yakisikli biri iner ve kapidan iceri girer. Anne baba ve kizla beraber otururlar.

Adam: ' Kiziniz durumu anlatti' der.

'Kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.

Ancak tum sorumlulugu aliyorum' der. 'Eger bir kiz cocugu dogarsa, annesine bir ev, bir yazlik villa ve 1 milyon dolarlik bir banka hesabi...'

'Eger bir erkek cocuk olursa, birkac fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap...'

'Eger ikiz dogarsa, her ikisine de 500 bin dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim.' der.

'Ancak dusuk olursa....'

O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostca adamin omuzuna koyar ve

'O zaman tekrar denersiniz evladim ' der

85 Senelik
Yaşlı kadın geminin güvertesinde denizi seyrediyormuş..
hava çok rüzgarlıymış ve şapkası uçmasın diye iki eliyle sıkı sıkı tutuyormuş... Derken bir genç adam teyzemize yaklaşmış...
- "Hanımefendi, kabalık etmek istemem ama rüzğardan eteğinizin havalandığını bilmeniz gerek diye düşündüm"..
Teyze hiç oralı olmamış;
- "Evet ama ne yapabilirim, bu şapkayı iki elimle ancak tutabiliyorum, yoksa bırakayım uçsun'mu?".
- "Ama hanım efendi ben demek istedim'ki eteğiniz havalandıkça bazı yerleriniz görünüyor!".
Teyzemiz adama şöyle bir bakmış ve gülümsemiş;

- "Evladım... Eteğimin altında görünen 85 senelik ama ben bu şapkayı dün aldım!"...

Evet Ümit abi, tabii ki geliyoruz :smiley:.

Sabah bizim burda feci zincirleme kazası vardı, Çorlu' dan Çerkezköy' e gidiş yolu (ana yol) hala kapalı. Çok etkilendim kazadan, umarım can kaybı yoktur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR