Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 714,946
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ceranus' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar :smiley: Güzel ve mutlu bir hafta diliyorum hepinize...

Ankara'da da muhteşemdi hafta sonunda hava, biz Haymana'da Off-Roaddaydık ve çok eğlendik...

günaydın Zerrin ablacım.

Etiketler

hakan.kavakli' Alıntı:
Mustafa günaydın nerelerdesin?

abi sorma iş güç çok yoğun onun için bu aralar bütün aktivitelere ara verdim forumada fazla bakamadım.
yük biraz hafifleyince hemen geldim ama.. :D

Hadi Gülelim... :D :D

Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -"Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin?" -"Boşuna oynamayalım, biz kazanırız", demiş şeytan. -"Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde..." Şeytan şeytanca gülümsemiş: -"Ama bütün hakemler de bizde..."

İyi akşamlar arkadaşlar...

CIMG3758.jpg

Ne yoğun bir gündü.
Foruma 2-3 mesaj bile atamadım.
Pazar gününe ait etkinliği işledikten sonra.

Yok canım nerede.
Depoya 45 kalem malzeme girdi.
Onu stok listelerine işliyorum.
Yarın yavaş yavaş dağıtımına başlarım.

Sen neler yapıyorsun. Büyükada gezin nasıl geçti.?
Hani fotoğraflar.

Yurtiçi gezi notları bölümünde konu açabilirsin.

Gidemediğim için açamayacağım maalesef konuyu Murat...
Dönüş bugün olacaktı, Obama faktöründe ortaya çıkan söylentiler dolayısıyla iptal etmek zorunda kaldık.
O yüzden bu çevrede arkadaşlarla ufak bir keşif turuna çıkabildik ancak... Bu haftadan sonrada off duruma geçeceğim bir süre zaten. Sınavlar yolda :smiley:

Evet çok yoğun Murat, bende Haymana Etkinliğinin fotoğraflarının bir bölümünü yükleyebildim ve çok yorgunum :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Ne yoğun bir gündü.
Foruma 2-3 mesaj bile atamadım.
Pazar gününe ait etkinliği işledikten sonra.

Kolay gelsin Zerrin.
Hem etkinlikleri düzenliyoruz , hemde etkinlik esnasında 4 bir yana koşuşturuyoruz.
Ertesi gün fotoğraflar ve hikayeyi tefrika etmeye çalışıyoruz.
Ve üzülerek yazıyorum ki bir teşekkür almıyoruz.
:(

Sağol Murat, sana da kolay gelsin, olsun sözlü, yazılı teşekkür etmesinler yine de gönüllerinden teşekkür ediyorlar ben inanıyorum :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Ve üzülerek yazıyorum ki bir teşekkür almıyoruz.
:(
Muratçım, her hafta, hatta her gün yazdıklarını koyduğun fotoğrafları hiç atlamadan takip ediyorum. Her zaman arkadaşlarım ile konuşurken senin faaliyelerinden bahsediyorum. Hepsi için şu anda toptan teşekkürler. Sen faaliyetlere devam et. Bizde izleyelim zaman zaman da katılalım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR